Trendin häähaaste eli millaiset häät meillä oli

Trendissä on huomattu tämä suuri trendikkyys ja kaiken uuden aallonharjalla oleminen mitä täällä blogissa harrastetaan (finally, aloinkin jo hieman ihmettelemään). Joviaalisti nappasin kiinni siis häähaasteesta.

Trendi yksi: Rakkaus.

Siitähän se lähtee se häähomma. Että on puoliso jota rakastaa. Eli aloitetaan siitä ja vasta sitten lähetetään kutsut.

Trendi kaksi. Järjestä juuri sellaiset juhlat kuin haluat. 

Kuulostaa kliseeltä, mutta järjestäkää sellaiset juhlat, jollaiset itse haluatte. Me järjestetiin oikeastaan kolmet juhlat, jotka kaikki olivat juuri sellaiset kun haluttiin. Parhaat juhlat järjestyvät helposti. Paikalle tarvitaan kavereita ja/tai sukulaisia, munkkeja, boolia ja skumppaa. Reilusti. Ensin maistraatin jälkeen juhlittiin omalla pihalla, siitä siirryttiin kuokkimaan juhliin joissa oli lisää kavereita ja lopuksi vielä juhlittiin sukulaisten kanssa muutaman viikon päästä. Jokaiset juhlat olivat aivan parhaat (tietty).

(kuva: Sakari Karipuro)

(kuva: Paavo Tawast)

(kuva: Paavo Tawast)

Trendi kolme. Koivu, joki ja perinteinen romantiikka. Sekä bändi jossa yksi soittimista on melodika.

Ennustan perinteisen kokko-vesistö-koivut pyhän kolmiyhteyden palaamista hääsuunnitelmiin. Juhannuksena voi viettää taas häitä. Häävalssi hoidetaan kavereiden säestyksellä. Häävalssina meillä oli  Samae Koskisen Hän jolla on kaikki. Sitten tanssitaan ja yritetään olla vähän itkemättä kun kaikki on vaan niin hyvin. 

(kuva: Paavo Tawast)

Tänä iltana yhdessä tanssitaan / ja kaikki on iloisii / Kaikki tärkeet ovat tänne löytäneet / meil on paljon ystävii

Nyt on kaikki niin hyvin / oltaispa tälleen ikuisesti / Voi kun voitais joskus sanoo / et meidän rakkaus kaiken kesti

(kuva: Paavo Tawast)

Trendi neljä. Älä stressaa.

Hassut hevosmaskit ja vieraiden rento asustus auttavat hääpariakin rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Trendi viisi. Mukavuus ja ilo ja onni.

Mukavuudesta ei kannata tinkiä hääyönä. Ilmapatja ja makuupussi, sekä korvatulpat siltä varalta että jamibändi "Hei mäkin pystyn vielä soittaan" innostuu neljän aikaan yöstä soittamaan vielä Ultra Brata (olettaen että et halua kuunnella kyseistä orkesteria). Korkokengät eivät festariolosuhteissa ole se fiksuin valinta, mutta onneksi löytyy kivoja häisin sopivia släpäreitäkin (jej sille). Mukavat kengät ovat olennaiset myös siksi että jaksaa jorata monta tuntia putkeen hyvien bändien ja huikeiden biisien tahtiin (Vai kehtaatko väittää, että Röllibiisit eivät toimi tilanteessa kuin tilanteessa?). Lisäksi, hääkimpun voi kätevästi grillata makkaran lisukkeeksi puolen yön jälkeen kun iskee paha hiuko.

Tämä oli nyt hieman sekoitus ennustamista ja muisteloita. Taidan katsoa vielä kerran videon tuolta juhlista. Lupaan etten kyynelehdi (ainakaan kovin paljoo).

Kommentit

kirsikkainen

<3 Niin ihanan kesäiset kuvat! Tuommoiset rennot juhlat Suomen kesässä olisi niin mahtavat (tosin halun silti pitsimekkoni), mutta keskustelua käydään miehen kanssa, joka haluaa isot häät ihan toiselle mantereella.. Tokihan voi sitten pitää kahetkin :)

Nina Enroth

Mä haluisin vieraaksi teidän kaikkiin häihin. Kiitos, voisitteko pitää vielä yhdet? 

Kiisu
Pieni pala elämää

Moi!

Eksyin ihan vahingossa - okei, Kristan blogikommenteista - tänne ja voi että. Menet seurantaan. :) 

Tätä hääpostausta pitää ihan kommentoida, vaikka itse en ole vielä naimisiin hetkeen menossa, mutta ai ja voi. Nämä sinun hääsi ovat just sellaiset, mitkä voisin kuvitella itselleni. Prinsessahäiden lisäksi ;) Meillä nyt varmasti muutenkin tulee olemaan varmaan kahdet juhlat, kun mies on eri maasta, eli pääsen varmasti molemmat toteuttamaan! 

Pakko myös tiedustella mistä olet löytänyt noin järjettömän ihanat vihreät ballerinat/korkkarit vai mitkä nuo nyt onkaan (en näe tarkalleen onko niissä korkoa)? Niin söpöt! Pakkosaadamullehetinyt!

Oli myös ihana hääbiisi :) 

Mukavaa vauva-arkea sinne! 

Kommentoi