Tyhmin omenapuu ja muuta olennaista

Sitä jotenkin kuvittelisi, että luontokappaleet olisivat jotenkin omalla tavallaan fiksuja. Punaviinimarjapuska suojaa itseään ja tekee joka toinen vuosi vähän vähemmän marjoja. Ruusuissa on piikit ja sitä rataa. Mun omenapuu ei tainnut olla paikalla kun omenoiden-kasvamis-vinkkejä jaettiin.

2013-08-12 17.01.29.jpg

Omenoita tuli yhteensä ehkä parikymmentä, eli tuossa oli puolet saaliista. Sitä näin maallikkona ja ei-omenapuuna kuvittelisi, että olisi kätevämpää kasvattaa omenat eri oksille, ihan jo tasapainonkin vuoksi. Mutta mitäpä minä tiiän…

Jotain minä sentään tiiän. Sen, että sen oikean parturin löytäminen on ihan törkeän vaikeaa. (Hyvistä aasinsilloista taas en sitten tiedä mitään.) Oon valehtematta käynyt vähintään kymmenellä parturilla Tampereella. Ja aina on jotain vikaa. Ei välttämättä parturissa itsessään, mutta joku tökkii. Hinta, sijainti tai ajanvaraamisen hankaluus (Jos niitä nettivaraussysteemejä pitää, niin voisko se systeemi olla edes jotenkin helppokäyttöinen? Visuaalinen miellyttävyys olisi jo bonusta…). Mun tukka ei välttämättä ole mitenkään erityishankala (vaikka sillä jotensakin ihan oma tahtonsa onkin), mutta ehkä mää sitten olen vähän hankala. Joskus nimittäin en halua juoruta parturin kanssa mitään. Joskus on kiva höpötellä. Tykkään siitä että parturista jää fiilis että se keskittyi juuri muhun eikä mihinkään muuhun. Yksi hyvää jälkeä siedettävään hintaan tehnyt parturi tuli dumpattua juuri tästä syystä. Ihan kun sitä ei kiinnostanut yhtään, oli vaan kiire leikata tukka ja siirtyä seuraavan asiakkaan pariin. Mutta nyt löysin sellaisen tyypin, jonka kanssa ajattelin lähteä toisillekin treffeille. Ensinnäkin, se kehui kotivärjätyn tukan sävyä kivaksi ja sopivaksi. Sitten se ymmärsi, että tukkaa saa kerrostaa, mutta haituvat pitää saada kiinni perusponnarille. Lisäksi sillä oli kivat jutut. Että ehdottomasti toisillekin treffeille!

2013-08-12 19.11.48.jpg

Mahtavaa, miten suoran tukasta voi saada! Huomenna se lienee tutusti pörröllään, mutta mikäs sen kivampaa 😀 

PS. Mikä tätä vaivaa tätä Lilyä? Pienennän kuvat 600px leveyteen, kirjoitustilassa ne sitä ovatkin, mutta sitten julkaisun jälkeen taas jättikuvia. Ärärär.

Kommentit (12)
  1. Okei, pitääkin miettiä sitä vaihtoehdoksi seuraavalle kampaajavisiitille

  2. Minullakin on Tampereella sama kampaajan etsintä käynnissä, joten uskaltaisitkohan kertoa löytösi nimen vai pelkäätkö että tulee kansanryntäys sinne, ja ajansaanti vaikeutuu? Voisin kyllä ottaa tuon hyvää jälkeä hyvällä hinnalla tehneen epäkeskittyjänkin, voin ottaa kirjan mukaan jos juttua ei synny 🙂

    1. Kävin Primessä Jarnolla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *