Uusi blogiportaali

Nythän on niin, että Suomeen on tulossa uusi blogiportaali Fitfashion.fi. Sinne on siirtymässä (ainakin) kolme seuraamistani treeniblogeista: Metallisydän, Anna mun treenaa! ja Too big to be me.

Nyt voin myöntää pikkumaisuuteni ja matalamielisyyteni, mutta mää oon ihan kade kun mua ei ikinä pyydetä mihinkään tollaseen mukaan! No toisaalta se edellyttäisi varmastikin a) suomenkielisen treeniblogin b) paljon lukijoita valmiiksi c) hyvät jutut, mutta eipä tämä nyt minua estä vähän kadehtimasta että "miksi mää en pääse tollasiin, harmittaa". 

Siksipä pikkukeskiviikkosieluisesti ihmettelekin että mikä ihme tuo porttaalin nimi on? Fitfashion? Tarviiko se muoti tohonkin sekoittaa? Jos tarkoitus on kuitenkin olla liikunta- ja hyvinvointiportaali?

Mun tähän asti isoin saavutus on olla toimituksen tykkäämä palsta! Saisinkohan mää siitä mitalin? :) 

Onkos täällä muita yhtä kateellisia (ja sen myöntäviä) ihmisiä? Harmittaako syvällä sielun mustimmissa sopukoissa että "miksi mua ei pyydetä"?

Kommentit

tiiti
ite puin

Mua taas kiinnostaa se-mistä-ei-puhuta, eli mistä ja paljonko niille siellä bloggaaville maksetaan :D

sanumaria

Sekin! Hyvä kun muistutit. Mulle ei kukaan maksa mitään näistä sepustuksista! Ei lahjuksen lahjusta oo postiluukusta tippunu :/ Pitäs varmaan alkaa vetää lisäravinteita ja superfoodeja (mut sit en tiiä haluuko postilaatikollisen verran merihevosen kakkaa kuivattuna kotiin).

tiiti
ite puin

Jos perustetaan me semmonen fitseahorsepoo.fi?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mää oon kanssa vähän kade. Myös siitä, että muiden blogeissa on teema. Mun teema on vaan teemattomuus enkä mää sitte mihkään muottiin sovi. Höh.

sanumaria

tiiti: ehdottomasti! fitseahorsepoo.fi kuulostaa ihan loistavalta. paljo me saadaan palkkaa?

a.sinivaara: hyvä että joku muuki on kade :D

tiiti
ite puin

Hmm... eli nyt ois fitseahorsepoowithnotheme.fi. Ja tietty .com, jos Annekin tulis.

sanumaria

Ei se huono olis. iskevä nimihän on kaiken aa ja oo.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Aika hyvä nimi, mut ehkä vähän liian lyhyt :D

tiiti
ite puin

Mun mielestä nimestä pitäisi vielä käydä selväksi, että kakkua saa (tai pitäisi) lähettää.

Eli: fitseahorsepoowithnothemepswewillalsoacceptcake.fi

Tai kuten minä tarttuvasti sitä kutsuisin: fspwntwwaac, lausutaan: föspwöntwaak.fi

sanumaria

:D Pidän tästä! Ja kakusta.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

.com! Hyvä, joko perustetaan? Ja joko saa kakkua?

jjonaa

En ihan tuohon kategoriaan kuullu mutta kyllä aina vähän kateellisuutta on ilmassa kun jotain tuollaista tapahtuu. Miusta se kateellisuus on ihan ok. Eiks se vois tarkottaa sitä kuka on intohimoinen bloggaaja ja sellanen? 

Ja ainahan ihmiset ovat kateellisia toisilleen! :D

Lokikirja

Amen.

Seurailen enemmän tai vähemmän säännöllisesti varmaan pariakymmentä sporttiblogia, ja oon jo hetken odotellut milloin joku iskee ja kerää ne saman katon alle. Mutta ei sitten yhtään tollompaa nimeä keksinyt?? Tai ehkä nimi vaan ironisesti viittaa siihen, miten fitness ja treenaus on nyt niin kova muoti-ilmiö?

Ja mua ärsyttää, miten kaikkien bloggaajien uutispostaus aiheesta on lähes identtinen: "blogini sisältö ei tule muuttumaan tippaakaan ja blaablaa ja toivottavasti seuraatte perässä uuteen osoitteeseen pusuja ja haleja".

sanumaria

jjonaa: nii, tiettyhän se on aina sellanen että haluu paljon lukijoita ja että ne omat jutut olis kiinnostavia muillekin. ja tälläsista vähän käy mielessä että jaa oonko mää niin tylsä ounou. onneks menee myös ohi nämä hetkessä, eikä kauaa harmita :)

kaptenska: hah, kiinnitin samaan huomiota :D joku vois täräyttää ja sanoa että "siirryn vain mainospostaajaksi" :D

jjonaa

Jep niimpä! Vaikka oon ihan tyytyväinen omaan lukijamäärääni ja se myös tuppaa kasvamaan aina välillä niin tottakai pieni kateuden pistos iskee tuommoisissa tilanteissa. Mutta hälläväliä, tykkään kirjottaa ja sillä sipuli ;)

sanumaria

jjonaa: mää en uskalla oikeen tarkistalla lukijamääriä kun sydäntä sattuu ku joku on kadonnu :D

jjonaa

Just senku ilmottauduin uudeks lukijaks^ :D

Eikku (Ei varmistettu) http://liikuttava.blogspot.fi

Seurailen kans useampia blogeja, mutta rss-readerin kautta, jotenka mulle on yks hailee, missä osoitteessa ne on.

Hieman tässä huvittaa tuo hihi-hihi-hype, josta tulee mieleen peruskouluaikaiset tyttöklikit. "meil on yks salaperäinen kerho, josta ehkä kuulette pian..." ja sitten muut tytöt on kateellisia (tai happamia, kuten minä) kun heitä ei ole pyydetty salaiseen kerhoon.

Nojoo, en siis vielä tiedä, mitä lisäarvoa tuo portaali voi tuoda, mutta ehkäpä se vielä selviää :).

sanumaria

Eikku: tietenkin mää oon happamana täällä! Just myönsin :)

FFFifi
Fitness Führer

Pääseks mä mukaan fspwntwwaac:iin? Ja joo, totta helvetissä olisin halunnut että mua pyydetään tollaseen, kukapa ei?

Mutta vaikka mulla on omasta mielestäni älyttömän hyvät jutut (tietty, en kai mä nyt huonojakaan yritä kirjoittaa), mun blogi on kuitenkin treeniblogiksi vähän poikkeava. Kun en ole PT enkä fitnesskissa ja kirjoitan aika paljon muustakin kuin siitä, miten nyt olen treenannut tai miten muiden kannattaisi treenata. Kaipa sitä yleisöäkin pitäisi olla enemmän, vaikka olenkin kyllä iloinen siitä miten paljon porukkaa tuolla ramppaa. Eivätkä ole edes lukemaan pakotettuja kavereita tai sukulaisia kun kukaan sellainen ei tiedä blogistani :D

sanumaria

Tietenki pääset. Mä luulen et palkat maksetaan kakkuina sitte. Olisko se hyvä?

Aargh (Ei varmistettu)

Nää kommentit xD xD xD. Kiitos aamun parhaista nauruista! :D

FFFifi
Fitness Führer

Oikein hyvä, kunhan ei ole pahaa kakkua. Ehkä tohon nimeen voisi lisätä sen, että paha kakku ei kelpaa? Samalla saisi sitä kaivattua pituutta lisää.

tiiti
ite puin

Mä jo näen, miten meillä on pinkit veluuriset blogiportaalihupparit, joihin on blingblingillä kirjailtu tuo föspöntwaak.fi (ja .com).

Mun mielestä samalla voitais nousta toista huolestuttavaa blogimaailman trendiä vastaan, eli liian pieniä leivoksia. Meidän bileissä ois vaan ihan järkyttävän isoja kakkuja.

FFFifi
Fitness Führer

Kuten jo Courtney Love totesi I'm the girl with the most cake. Otetaan sloganiksi!

Tosin nyt on aavistuksen hämärää se, miten se merihevosen kakka liittyy asiaan. Jos siinä on typo ja sekin on kakkua. Kai se silti on superfoodia kun se on kerran liittyy taianomaiseen, mystiseen eläimeen merten syvyyksissä?

Huppari on pakko saada, ja pökät kans! Ne herättäisi niin paljon kateutta!

sanumaria

Merihevosen kakka on sitä superfoodia, mitä meidän kakuista ei löydy.

sanumaria

Pinkkiä veluuria, blingblingiä JA kakkua. My happy day!

Mindeka
Ma-material Girl

:D HAhhaha, mitä juttua. Ja jos mua ei kelpuuteta teidän föspöntwaak.comiin mukaan, koska juoksen vaan sen kympin, niin happamoidun minäkin.

hanska
Heppatic

saisinkohan määki tulla vaik oon rikki ja kirjotan pienellä alkukirjaimella vaan? oon kuitenki kilpaurheilija silti vähäniinku kuitenki.

 

 

sanumaria

Mindeka: kato se kakun syönti auttaa siihen happamuuteen :)

hanska: tietty!

Lotta Katariina
Pumpui

Mä tahdon kanssa pinkin kirjaillun veluuriasun. Myyn vaikka sieluni sille blogiyhteisölle joka tarjoaa mulle sellaisen. :D

Tiedättekös muuten mikä muu mua kadehdituttaa ja/tai ärsyttää joissain treeniblogeissa? Se, että niillä ihmisillä on a) aikaa hengailla salilla koko päivä, joka päivä ja b) ottaa siellä salilla kuvia treenin lomassa. Tällaisella keski-ikää lähestyvällä työssäkäyvällä on hädin tuskin aikaa mennä treeneihin ja takas, eikä ainakaan jäädä ottamaan joka liikkeestä ja asusta kymmentä kuvaa.

FFFifi
Fitness Führer

Sama kateus kuin Lotalla. Mulla on vielä nuo lapset ja iltatöitä tekevä mies, niin ei ihan irtoa samalla tavalla aikaa...

Lisäksi olen kateellinen siitä, että ne saavat otettua itsestään tolkullisia kuvia ja ennen kaikkea sitä, jos joku ottaa niistä tolkullisia kuvia. En tiedä onko vika naamassa(/kropassa), kamerassa vai kuvaajassa, mutta musta pitää ottaa 187 kuvaa ennen kuin saa yhden kohtalaisen. Eikä mun virallista kuvaajaani (eli puolisoa) kiinnosta lainkaan ottaa edes yhtä, joten ne on aina sellaisia onks pakko mennään jo -räpsäisyjä.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Voi jee, tahdon mukaan! Olen juossut tänä keväänä jo huikeat 15 minuuttia enkä edes kirjoittanut siitä blogiin. Mutta olen tosi hyvä syömään kakkua. Ja diggailen Courtney Lovea. Kyllä näillä kriteereillä pitäis onnistua.

Ja ihanaa, miten joku uskaltaa reilusti tunnustaa olevansa kateellinen. Siitähän joutuu nykyaikana melkein roviolle. 

Piipo79

Kyllä lastenkärryjen työntelykin lasketaan urheiluksi, eikö? Ja varsinkin, jos sen päälle syö kakkua.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hiki tulee jo lukiessa. Treenatkaa te, mä keskityn siihen kakun syömiseen. Saadaan sitten yksi tilastoläski sinne, jahka vedän teidänkin kakut.

Mindeka
Ma-material Girl

Todellakin Piipo79! Siihen mäkin luotan. -Vaikkakin kakun sijasta syön suklaata!

Metallisydän (Ei varmistettu) http://metallisydanblogi.blogspot.fi/

Älkää nyt vielä haljetko kateudesta, katotaan ensin mitä tosta tulee... :)

sanumaria

Metallisydän: jos saatte pinkit velourihupparit blingblingillä, niin taatusti ollaan kateellisia :D

 

Tyhjä

Kenen hiekkalaatikolla kakut tehdään? 

Respektiä annan kyllä plokkaajille. Itse en saa aikaiseksi mitään mikä ketään muuta kiinnostaisi. Facebookissakin saa välillä kiukkuisia viestejä, kun joku aina luulee, että olen estänyt hänet näkemästä mun päivityksiä. Mutta kun niitä vaan ei ole! :-D Pitäs vissiin ostaa joku koira tai kissa ja ottaa siitä sinne joka päivä kuva. :-D

mixed fuss

Hahah, mä olen kade siitä, että a)mä en ole myöskään johdonmukanen näissä jutuissani. b)en jaksa treenaamisesta blogata. Olis kiva jaksaa ja kertoo, mutta jos jaksaa salille itsensä pungertaa, on paha enää näillä lihaksilla jaksaa hakata näppäimistöä mistään "ihana-olo-liikuin-niin-helvetisti"-jutuista. c)ällöttää olla kade. Ihanaa kuitenkin, että mä en niin oo yksin kateuteni kans! Jee.

sanumaria

Tää palsta toimii aina välillä tällasena tuki- ja vertaisryhmänä kateellisille :D

Eerika
Bättre liv

Ja mä oon niin kateellinen kun te sentään käytte salilla tai juoksemassa ja syötte kakkua! Nimittäin mä en oikein edes tykkää kakusta. Paitsi että raikkaista tuorejuustokakuista. Mutta jos voisin valita niin söisin mieluummin suolaista piirakkaa kaksin käsin! Ja mä olen kade noista veluurihuppareista blingblingillä! Mä näköjään tartten tosissani tätä vertaistukea kun olen näin katellinen! Mut mä sentään kävin kahden koiran kanssa lenkillä tänään niin saisinko mä vaikka kirjottaa yhden postauksen siitä sinne portaaliin? Monenlaista kakkaa myöskin liittyi asiaan!

Silkkitassu

Minähän en yhtään liiku, mut kakkuja voin kyll tehdä ja syödä apunanne.. ;) Ja jos näillä meriiteillä ei pääse mukaan niin olen kyll ihan hapansitruuna. :P

Silkkitassu

Eikun valehtelin. Liikun näätien kanssa ulkona aina pimeän tultua. :) Pelotellaan naapurin koiria.

Vierailija (Ei varmistettu) http://toobigtobeme.blogspot.fi

Ah mikä postaus :D Voe liikenteenlähteet kun mut johdatitte tänne! ;)

Mutta siis tervehdys Sanumarialle! :) En ollut sun blogiin aiemmin törmännytkään! Oisit käynyt linkittämässä joskus mulle! :)

Toi hyvinvointi- ja urheiluportaali oli mun käsitys asiasta, mutta uskon et osa Fitfashion bloggaajista on myös urheiluvaatemuodista kiinnostuneita (enemmän kuin meikäläinen) joten siksi kai tuo portaalin nimi :)

Älä oo kade kuitenkaan! Mäkin oon tehnyt blogin eteen pirusti töitä eikä oikeesti "mikään tuu ilmaiseksi" vaan vaikka pyydetään mukaan niin on jollain tavalla sen omalla työllä / bloggaamisella / jatkuvalla kuvien ottamisella tms. ansainnut, eiks niin :)

Good things come for those who work for it ;) Mä uskon et hyvää saa jakamalla hyvää joten kyllä sunkin vuoro tulee :D Ihanaa kevättä! <3

sanumaria

Vierailija: Niin siis mulla ei oo kauheesti tapana linkitellä blogiani muille, hyvä jos kommentoin :D Ja haluaisin vielä korostaa että en oo kateellinen niille, jotka tuolla fitfashionissa pyörivät, vaan sille että mua ei pyydetty :D Siinä on sillai lievä ero :D Mut pitää hakee kotoo, en mää ala itte mitään huuteleen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei samperi, kätevä padinkäyttäjä ja virhepainallus. Painoin siis vahingossa tuota "Ilmoita asiaton kommentti"-kohtaa. En siis tarkoituksella. Pahoittelut. (Tätä kommenttia ei tarvinne julkaista, kunhan laitoin viestiä vahinkopainalluksesta. )

sanumaria

:D Näkyyköhän noi "asiaton kommentti" jutut jotenkin täällä kommentin kirjoittajallle? Tietääks joku?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.