Uusi blogiportaali

Nythän on niin, että Suomeen on tulossa uusi blogiportaali Fitfashion.fi. Sinne on siirtymässä (ainakin) kolme seuraamistani treeniblogeista: Metallisydän, Anna mun treenaa! ja Too big to be me.

Nyt voin myöntää pikkumaisuuteni ja matalamielisyyteni, mutta mää oon ihan kade kun mua ei ikinä pyydetä mihinkään tollaseen mukaan! No toisaalta se edellyttäisi varmastikin a) suomenkielisen treeniblogin b) paljon lukijoita valmiiksi c) hyvät jutut, mutta eipä tämä nyt minua estä vähän kadehtimasta että ”miksi mää en pääse tollasiin, harmittaa”. 

Siksipä pikkukeskiviikkosieluisesti ihmettelekin että mikä ihme tuo porttaalin nimi on? Fitfashion? Tarviiko se muoti tohonkin sekoittaa? Jos tarkoitus on kuitenkin olla liikunta- ja hyvinvointiportaali?

Mun tähän asti isoin saavutus on olla toimituksen tykkäämä palsta! Saisinkohan mää siitä mitalin? 🙂 

Onkos täällä muita yhtä kateellisia (ja sen myöntäviä) ihmisiä? Harmittaako syvällä sielun mustimmissa sopukoissa että ”miksi mua ei pyydetä”?

Kommentit (49)
  1. 😀 Näkyyköhän noi ”asiaton kommentti” jutut jotenkin täällä kommentin kirjoittajallle? Tietääks joku?

  2. Ei samperi, kätevä padinkäyttäjä ja virhepainallus. Painoin siis vahingossa tuota ”Ilmoita asiaton kommentti”-kohtaa. En siis tarkoituksella. Pahoittelut. (Tätä kommenttia ei tarvinne julkaista, kunhan laitoin viestiä vahinkopainalluksesta. )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *