Uusien ihmisten tapaamisen vaikeus

Oon tässä pari päivää pohtinut (yksin ja kaverien avustuksella) että jos lopetan ton nettikalastamisen, niin missä mä voin tavata uusia ihmisiä (pääasiassa sinkkumiehiä). Ehdotuksia on tullut useita, mutta niissä kaikissa on mun mielestä joku dilemma.

Uusi harrastus. Ajatuksena kiva, mutta en ole vielä keksinyt mitään mihin haluisin sitoutua ja mitä haluaisin harrastaa. Mulla on jo kivat harrastukset. Niitten ongelma on vain siinä, että niissä ei sinäänsä tutustu uusiin ihmisiin. Akkajumpassa ja luistelupiireissä ei juurikaan miehiä liiku.

Uusi liikuntajuttu, jossa olisi potentiaalisia miehiä. Mä kokeilin itsepuolustuslajia, mutta se jotenkaan ei kuitenkaan ollut sitten ihan sitä ominta. Mulla on myös päävamma, että kun on treenit, niin on treenit. Ei siellä mitään jutella tai keskitytä muuta kun treenaamiseen. 

Yhdistystoiminta. Tässä on sama kun tuossa uudessa harrastuksessa, pitäisi keksiä ensin joku mitä haluisi tehdä. Kun tuntuu tyhmältä haahuilla jutusta toiseen, etsimässä omaa juttua motivaation liittyessä lähinnä kysymykseen ”onko täällä söpöjä kivoja miehiä”..

Bileet/baari. Baareissa mun flaksi on 0, koska mä en uskalla (edes tolkuttomassa humalassa) lähestyä ketään ja mua ei lähestytä (lienenkö sitten jotenkin penseän näköinen tai jotain muuta, tiedä tuota). Bileitä ei juurikaan ole (kaverit ovat pariutuneita, joten niissä bileissä on sitten tuttuja pariskuntia ja minä ja yksi toinen sinkku). 

En haluaisi vaikuttaa kiittämättömältä, mutta mä en oikein halua muuttaa mun muuta elämää tällä hetkellä. Mä saan hemmetin hyvän olon sieltä akkajumpasta, luistelu on kivaa ja ainoa mikä multa sinäänsä puuttuu on se ihmissuhde ja rakkaus. Mä tykkään mun liikuntarutiineista enkä halua muuttaa niitä. Siihen nähden että neljä vuotta sitten mä en tehnyt muuta kun istuin takapuoli homeessa sohvalla ja lihoin, mä olen tyytyväinen että tein silloin elämäntapamuutoksen ja raahasin itseni kuntokeskukseen.

Kysyisinkin nyt teiltä, että missä te olette tavanneet uusia ihmisiä? Ja toivon, että jos en osta ideaanne, ette hermostu siitä (mä olen vaan oikeasti todella ujo ja epävarma näissä ihmistenlähestymisasioissa).

Kommentit (25)
  1. -T-: Kiitos tsempistä, niinhän siinä kävi että se sopiva löytyi 🙂

  2. Mä löysin vasta eilen sun blogin ja ihastuin sun kirjotuksiin, joten tässä jo toinen työpäivä on menossa blogisi parissa (hiljainen kesä..) 🙂

    Pakko siis kommentoida tähänkin ja kertoa oma stoori. Muutin Helsinkiin reilu kolme vuotta sitten pitkän parisuhteen päätyttyä ja alku aika menikin ihan kivasti. Jossain vaiheessa aloin kaipaamaan toista ihmistä ja rupesin kiroilemaan, että kun ei missään tapaa uusia ihmisiä. Kaikki mun kaverit siis olivat pariskuntia ja ketään ei kiinnosta käydä baarissa sinkun kanssa, töissä ei tapaa ketään ja ainut paikka missä kävin töiden lisäksi oli ruokakauppa ja kuntosali. Mutta löytyy niitä miehiä sieltäkin 🙂 Oman kultani bongasin kuntosalilta, todella pitkään siinä kesti että treffeille päästiin kun kumpikaan ei uskaltanut pyytää toista ulos, mutta sitkeys palkittiin ja lopulta päästiin treffeille. Nyt reilu vuosi yhteistä matkaa takanaja hyvin menee.

    Tsemppiä siis ”etsintään” ja pidä silmät auki, kyllä se sopiva jossain tulee vastaan ja ehkäpä sulta löytyy sitten sitä rohkeutta pyytää toista ulos 🙂

    -T-

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *