Uutta luettavaa

Kaipaan jotain uutta. Lähinnä uutta luettavaa blogimaailmasta. Luen oikeastaan kaikenlaisia blogeja, niin fitnessjuttuja, äitiysblogeja kuin suosittuja muotiblogejakin. Ongelmaksi tässä lähiaikoina on muodostunut ehkä kaksi asiaa.

1. Samat tyypit uusilla blogeilla. Eli jotenkin kun luen jo tyypin yhtä blogia niin en jotenkaan jaksaisi lukea saman ihmisen toista blogia tai kolmatta blogia. Tietty oon ehkä vähän huono huuteleen kun pidin ite treeniblogia tämän sivussa, mutta se on tietenkin ihan eri juttu. Blogimaailmassa ja -porttaaleissa tuntuvat pyörivän vaan ne samat naamat, ja se alkaa vähän tylsistyttää. Olisi kiva jos joku porttaali ottaisi huomaansa jotain ihan uusiakin blogeja, mutta kun ei ota. Mamalife.fi aloitti tuossa joku aika sitten mutta niinko ei sielläkään sitten mitään uutta ollut.

2. Samat mainokset samoilla tyypeillä. Ymmärrän hyvin että blogimaailmassa mainoskamppikset menevät samoille tyypeille vuodesta toiseen. Tehokkaimmat ja vetävimmät tyypit saavat varmasti potkia niitä kamppanjatarjoajia oveltaan ja teipata postiluukun ettei ilmaistavara täytä koko asuntoa, mutta olisi myös kiva lukea blogia eikä mainoksia. Toiset osaavat hoitaa mainoskamppanjat ja mainokset siten että se ei ärsytä, mutta yleensä vaan ärsyttää. Erityisesti kun luet kuudetta mainosta samasta aiheesta.

Eli. Luetko jotain ihan huippua blogia? Aihe tosiaan saa olla mitä tahansa treenaamisesta äitiysjuttuihin ja käsitöistä lifestyleblogiin, kunhan se vaan ei ole ns. yksi suurista (eli saa palkkaa jostain portaalista) ja blogia ei ole kyllästetty mainoksilla ja Nelly-kollaaseilla. Auta naista kotiäititylsiössä ja vinkkaa lukemista!

Kommentit (44)
 1. Vähän myöhässä vastailen, mutta tässä muutamia omia suosikkeja:

  Lost in a spotless mind http://lostinaspotlessmind.com Tyyliblogi, mutta erilainen sellainen. Maria keskittyy enemmän vinkkaamaan miten löytää omalle kropalle sopivia vaatteita yms. Tykkään hurjasti!

  The Nife en l’Air http://the-nife.blogspot.fi/ Kalin matkaa yksinkertaisempaan elämään. Jään usein pohdiskelemaan näitä kirjoituksia pidemmäksi aikaa.

  Wicked Sweet Kitchen – http://www.wickedsweetkitchen.com Ihan tajuttoman hyviä reseptejä (suomeksi). Kuvat on niin ihania, että näitä kelpaa lueskella vaikkei mitään leipoisikaan 😀 Makeaa ja suolaista. Vakiopaikka, jos on juhlat tms ja pitäisi tehdä jotain tarjottavaa.

  Palava rakkaus, pikkusydän http://palavarakkauspikkusydan.blogspot.fi/ Tykkään kirjoitustyylistä ja puutarhajutuista

 2. Oon härski ämmä ja linkkaan oman blogini: http://mennentullen.blogspot.fi/ tuosta noin!

  Ei ole suuren lukijakunnan fäshönblogi, ei. Vaikka on siellä mun naamaa ja kosmetiikkaa aika rivot määrät. Heh. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *