Vähemmistössä

Mikähän siinä on, että blogimaailma on niin hemmetin outo. Otetaan esimerkkinä ensin vaikka sisustus ja koti. Mä luen muutamia sisustusblogeja puhtaasti siksi että musta on ihan älyttömän kiva katsoa kauniita kuvia kauniista kodista. Mua ei ala ärsyttää ko. bloggaajat sen takia että niillä on kuvissa siistiä ja nättiä. Kai niilläkin on joskus sotkuista, mutta mitä väliä. Mä tykkään niistä kauniista kuvista. Jos haluan katsoa sotkua, voin ihan rauhassa laittaa läppärin pois ja katsella ympärilleni, ja tuntuu että tässä oon ehkä vähemmistössä blogimaailmassa. Että eihän se oo aitoa ja todellista jos on siistiä, pitää olla sotkukuvia, se on aitoa se. Vai haluaako joku rehellisesti nähdä valokuvia siitä miten meillä on nytkin keittiön tuolin selällä kuivumassa pyyhe jos toinenkin? Mäkään en jaksa katsoa sitä, miksi joku muu jaksaisi? 

IMG_9495.JPG

Musta on ihan täysin itsestään selvää että jos joku haluaa esitellä kotiaan, se koti siivotaan ensin nätiksi ja puhtaaksi ja esitellään vasta sitten. Mulle  vastaava asia on että yritän siivota ennen kuin tulee vieraita. Vain lähimmät ystävät ovat niin jotenkin etuoikeutetussa asemassa (tai ne pirulaiset tulevat ilmoittamatta kylään) että ei tule siivottua heitä varten. Mulle on jotenkin ihan sama että onko kenenkään koti miten sekaisin, mutta ei mua huvita blogeista katsella miten sotkuista muilla on. Mä tiedän ihmisiä joiden koti on aina kuin suoraa sisustuslehden sivuilta, ja tiedän ihmisiä joiden koti näyttää siltä että siellä olisi räjähtänyt pienen koko luokan pommi. Miksi näistä ensimmäinen on se ”mahdoton”? Miksi niille siisteille kodeille ja kuville naureskellaan että no ei se ole niin oikeesti. Miten se sotku on jotenkin parempaa? Miten se tekee ihmisestä aidomman että sillä on eiliset sukat keskellä keittiönpöytää?

Blogimaailma, oot outo.

Kommentit (12)
  1. Jos pitäisin blogia (en siis pidä, mutta jos), niin AIVAN VARMASTI siivoaisin kotini ennen kuvaamista. Tai ainakin sen osan siitä mitä kuvaan. Samasta syystä siivoan, kun mulle tulee vieraita. Samasta syystä siivoan, kun ipana menee päikkäreille. Nautin siististä kodista, ja uskon että muutkin nauttivat.

    Täähän on sama, kun muotiblogiin ottaisi päivän asukuvan (vai mikä se nyt on) sepalus auki.
    Tai esitttelisi hienoa meikkiä tukka takussa.
    Tai kertoisi Maailman Parhaan Kakun ohjeen ja kuvassa olisi kermavaahdolla kuorrutettu lätty.

    C’moon – totta sen kodin pitää olla siisti 😀

  2. Kauniita asioita on kiva katella, ei siinä pitäs olla sen ihmeellisempää. Lisäksi musta on mahtavaa katsoa miten oikeesti joilla on nerokkaita ratkaisuja piilottaa sotku 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *