Varovasti, rauta painaa

Vihdoinkin pääsin sinne salille. Oon jo nähnyt untakin liikkumisesta, että lienee turvallista sanoa että oli vähän paljon ikävä.

2012-10-25_17.28.59.jpg

Trikoot mahtuivat vielä jalkaan, niin ehkä peli ei ole menetetty. Otin ihan rauhallisesti (koska PT-ihminen oli myöskin salilla ja kyttäsi että en ala riehumaan siellä prkl) ja nautin kyllä joka hetkestä. 

Paitsi siitä hetkestä, kun mun viereen tuli kiertoharjoittelijapainojenkolistajamies. Se latasi kyykkytankoon painot, penkkipaikalle painot ja aloitti maastavedot. Ja joka toiston jälkeen kolautti painot maahan. ARGH! Kuuden toiston jälkeen kaveri katosi näköpiiristä noin viideksi minuutiksi, eli se varmaan teki jotain kiertoharjoittelujuttua. Varaten ainakin kaksi paikkaa. Oon lukenut liikaa Pakkista, koska alan bongailemaan salilta noita ärsyttäviä tyyppejä 😀 Kohta varmaan kirjoittelen itse sinne Pakkotoistolle…

Mutta se varailu. Varaatteko te paikkoja salilla? Mä saatan liikeparissa varata kaksi laitetta/penkin+käsipainot/kahdet käsipainot, mutta yritän olla jumittamatta sitä suoritustani kauheen pitkäksi. Ja jos on paljon jengiä salilla en vaan sitten tee liikepareja vaan perussarjoja.

Varailu, ärsyttääkö? Painojen kolistelu, ottaako päähän? Mitenkä on?

Kommentit (11)
  1. Ko. sali sijaitsee Suomen länsirannalla.

  2. Ite pääsen onneksi käymään nykyisin salilla aamuisin tai päivällä kun porukkaa ei ole paljoa paikalla. Ei tarvi enää ärsyyntyä varailijoista. 😀 Ja voi ite tosiaan varata ne kaks paikkaa itelle, toki antaen jonkun tehdä välissä omia sarjoja jos tarve on.

    Nuo painojen jättäjät kyllä ärsyttää, oonkohan käyny samuelin kans samalla salilla, koska aikaisemmassa paikassa jossa kävin oli sama 50 kg kiekkojen jättäminen prässiin tyypillistä. Itelle vielä hentoisena tyttönä se ei ollut mitenkään helppoa kiskoa ja raahata niitä paikolleen. Pariin otteeseen sen tein, vaivalloisesti, samalla kun ukot kahto vierestä tekemättä minkäänlaista avuntarjousta. Niiden muutaman kerran jälkeen siirryin suosiolla kyykkäämään tai ”istumaprässiin”, mikä oli huomattavasti helpompaa ku eka raahata ne viiskymppiset paikoilleen kiekkotelineeseen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *