Vauvagear

Ennen oli kyllä helpompaa. Lapsi lykättiin kapaloituna kainaloon ja päivän viihde oli siinä. Joku ehkä jossain keksi antaa kävyn leikkikaluksi, mutta jos näin kävi niin tieto ideasta levisi ainakin suhteellisen hitaasti. Ja töitähän lapsi alkoi tehdä heti kun lapio pysyi kädessä. Nykyisellään kun meillä on tämä internet niin sitä alkaa pohtia että mitähän kaikka tenaville pitäisi hankkia että kouluun mennessä ne osaavat kävellä, pelata shakkia ja lukea Dostojevskia. 

Leikkikaaret meiltä löytyy, samoin sitterit ja leikkimatto. Mutta mitäs sanotte, pitäisiköhän hankkia kintaat vessassa käyntiä varten? Tai ”tummy time” -tyyny (vai riittäisiköhän vain rullalle kääritty pyyhe)? Tai sitteri + iPad -kombo? Tai oma suosikkini Nurse me tender -valjaat, jotta pullosta syöminen olisi kuin imettämistä?

babystuff.jpg

(kuva, kuva, kuva, vastaava tuote

Ei mutta tosissaan. Tyypit täyttää kohta kolme kuukautta, ja jotain viihdykettä sen ikäisille varmasti on. Probleema on vähän siinä että leluja ja muita on niin juutaksen paljon, enkä tiedä että mitkä on ihan turhia ja mitkä ei. Kun tuplana pitää hankkia niin tuotteen pitää olla nerokas, monikäyttöinen ja oikeasti hyödyllinen. Ja mielellään halpa 😀 No riittää että voin etsiä tuotetta erilaisilta nettikirppareilta ja muualta. Että kaikki vinkit otetaan vastaan ilomielin! 

Esimerkiksi tällanen olis kyllä todella kätevä, vai mitä sanotte?

crazy-inventions-6-1.jpg

(idea ja tuote)

Kommentit (20)
  1. Ninan verkkareissa
    28.8.2014, 06:09

    Meillä on rähinäsäkissä aka hoitolaukussa aina yksi sellainen helisevä örkki, jossa on muovikahvat. Puruleluhelistin, maybe? Ja yksi pahvinen pieni kuvakirja. On osoittautunut hyväksi setiksi. Ehkä luo myös jotain turvallisuuden tunnetta, että omat samat lelut on aina mukana, vaikka paikka vaihtuu? 

  2. Itse olen ostanut lapsia saanneille kavereille sen kuuluisan Sofie le giraffe – lelun, joka ymmärtääkseni sopii heti ensimmäiseksi leluksi ja stimuloi jotenkin lapsen aisteja. Kivannäköinen ja äidit ovat ainakin olleet tyytyväisiä. Ko. vauvat eivät ole vielä sanoneet mitään, jollei äää äää ole hyväksynnän merkki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *