Vauvojen vaatekaapilla

Ajattelin joskus noin 9kk sitten että eikös ne vauvat pärjää ihan vaan perusvermeillä. Niinkun paita tai kaks per päivä ja sukkapöksyt ja sellasta. No ei ne oikeestaan kyllä pärjää. Pitää olla toppahaalaria ja vanuhaalaria ja lämpöpussia ties mitä. Ja sitten pitää olla mekkoja juhlapäiviin ja mekkoja normipäiviin ja sukkia ja tumppuja ja pipoja ja kypärämyssyjä ja töppösiä ja villasukkia ja takkeja ja huhhuh. 

28112014.PNG

Sain vihdoin aikaan järjestellä vauvojen vaatekaapin uusiksi.  Sen sijaan että kaikki vauvojen vaatteet ovat iloisessa sotkussa parilla hyllyllä eikä mistään tiedä mikä on sopiva ja mikä ei, kehittelin vähän paremman vaatekiertosysteemin. Nyt meillä on olkkarissa kori, jossa on x määrä bodyjä, potkuhousuja ja housuja. Sitten baby-changing-stationilla on vaippojen lisäksi sukkapöksyt, sukat ja yöpuvut. Yläkerrassa on yhdellä hyllyllä käytössä olevat vaatteet (roudaan täältä kasan alakertaan kun olkkarin kori näyttää tyhjältä, ja pestyt viedään sitten yläkertaan vuorostaan). Hieno kiertosysteemi, koska heräsin siihen että meiltä vaan jää käyttämättä hauskat vermeet kun vauvat kasvaa niistä ulos. Niin ja yhdellä hyllyllä on sitten ne vaatteet jotka ovat vielä vähän liian isoja, mutta ehkä kohta sopivia. Yläkerran vaatekaapissa on myös oikein henkariosasto, jossa on kaikki mekot kivasti roikkumassa (että ne löytyisivät sitten ihan melkein etsimättä ja tulisivat käyttöön. Ja on näemmä tuollainen ylisöpö pieni farkkuliivikin.

Toisaalta, yleensä meidän tytöt on vaan tällaisissa asuissa. Ainakin helpompi joogata sukkahousuissa kuin mekossa, luulisin.

IMG_5201.jpg

Kauheen äkkiä ne vauvat kasvaa. Nyyh.

Kommentit (10)
  1. Mä tulin sellaseen tulokseen, että mekoilla ei tee mitään (siis arkikäytössä) ennen kuin lapsi viettää suurimman osan ajastaan pystyasennossa. Eli siis n. vuodesta eteenpäin.

    1. Mut ne on söpöjä X-)

  2. Hauska joogakuva 🙂 Vahan hassu kysymys, mutta kun omia lapsia ei ole niin en tieda 🙂 mutta siis onko teidan tytoilla ”omat” vaatteet vai kayttaako molemmat kaikkea ristiin? 🙂

    1. Käytetään kaikkee ristiin ihan sujuvasti. Ehkä sitten vähän vanhempana ne saa jotain ihan omiakin, mutta toistaiseksi vaan menee ristiin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *