Vettä ja hiekkaa polvissa

Tunnetusti intternetistä saa kaiken avun ja tiedon, niin ajattelinpa kysäistä täällä oliskohan paikalla joku jolla on sama vika polvissa kun mulla ja ennenkaikkea että voiko asialle tehdä mitään. Mun polvet (tai tarkemmin sanottuna oikeassa polvessa) nimittäin rahisevat. Ja naksuvat. Ihan kuin olisi hiekkaa siellä sisällä. Joskus yläasteen alussa oli ihan vettäkin polvessa, niin paljon että sitä piti sieltä yrittää lääkärin voimin ottaa pois. Polvi aiheutti vaivoja vielä jälkeenkin päin, ja sain lähetteen polven tähystykseen. 

”Ei ihme että on ollut vähän kipee, täällähän on luun siruja ja kuivunutta verta.” 

totesi kirurgi tähystyksleikkauksen aikana. Sen jälkeen kyllä joo kivut loppuivat kun polvi putsattiin, mutta sen jälkeen ja edelleenkin polvi rahisee ja naksuu. Eniten ehkä on kyseessä sellainen ei-haittaava-ongelma, mutta välillä kuulostaa siltä että polvi pamahtaa tasan seuraavassa kyykyssä tuhannen päreiksi. Ainakin siltä ne vieressä kyykkäävien ilmeet ovat näyttäneet. 

Mutta niin, onko jollain vastaavat äänekkäät polvet ja jos on, niin onko tohon jotain mitä sille voisi ihan itse tehdä? 😀 Yst.vast.kom.box.

Kommentit (7)
  1. Mun toinen polvi naksuu ihan kävellessä, fyssarin mukaan kun pohkeet ja muut lihakset niin tiukat niin vetävät nivelen väärälle uralle ja siitä kuuluu naksuva ääni…

  2. Tulehan kylään ja kävele rappusissa meidän isännän kanssa. Voisi kuulua vaikka Beethovenin sinfonia kaksi äänisesti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *