Your flight has been cancelled

Ehkä paras tapa alottaa päivä siinä 4:50 kun herätyskello soi. Ja jotenkin luulee että näki unta tekstiviestistä, joka muuttaa koko päivän energian- ja ajankäytön. Mutta ei, heti oli lento peruttu. Taksi vei Pirkkalan kentältä Helsinki-Vantaalle ja tänne naapurimaahan kyllä sitten pääsikin. Ilta on mennyt iloisesti hotellilla töitä tehden, ja jatkuu samoissa merkeissä kyllä vielä hetken.

Huomatkaa miten soinnun päiväpeiton väreihin! Ja onneksi otin ton pipon mukaan, täällä tuulee ns. helvetisti. Tämän lisäksi  mulla on tukkaongelma. Pakkasin niin hienosti että jätin kotiin sekä tukanpesuaineet että tukanselvitysaineet ja  -tarvikkeet. Kun tän mun hulmuavan harjani pesee saippualla, lopputulos on aika mielenkiintoinen. 

Ihan hauska kaupunki tämä Örebro. Kävin ostamassa nallekarkkeja Pressbyrånista, koska taisin lähtiessä jättää omat kotiin. Eka lento siis peruttiin, jouduin istumaan takapenkillä keskellä sinne toiselle kentälle asti, toinen lento oli myöhässä, en osannut käyttää navigaattoria (no osasin mää sitten lopuksi), ja bonuksena firman luottokortti ei toimi. Mutta asioilla on tapana järjestyä. Spotify soittaa täälläkin Jared Letoa, saan olla huomisen neukkarissa jossa seurana on elokuvatähdennäköinen asiakkaan edustaja ja säätiedote lupaa aurinkoista ajomatkaa takaisin Arlandaan. 

Things could be worse. Tai no, huomisen joutuu puhumaan ruotsia koko päivän. Kyllä se tästä. Ehkä. Kai mun kotilennot on sitte peruttu kans.

 

Kommentit

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Kommentoin tuohon sinkkuvihaa-postaukseesi. Mitäpä sinä sinkkuNAINEN tietäisit siitä millaista on yksinelävien miesten elämä. Naiset elävät täysin toisessa todellisuudessa. Miehiä riittää ja jatkuvaa bailausta, ja parisuhdeen puuttuminen johtuu ainoastaan sitoutumiskyvyttömyydestä ja siitä että vihataan lapsia. Sinkkunainen on kuningatar, joka säätelee Suomen kaltaisessa maassa koko yhteiskunnan tahtia ja kulttuuria. Sinkkumies on Suomen kaltaisessa maassa mutaa. Mutaa on kiva polkea kengänpohjalla ja sitten pyyhkiä rippeet nenäliinalla.

sanumaria

Hyvä eliitti ja kärsijät, olisit toki voinut postata siihen sinkkuvihaa-postaukseenkin, mutta menkööt näin. Minusta on edelleen mahtavaa, että sinkkumiehet tietävät tasan mitä on elämä sinkkunaisena, mutta sinkkunaiset eivät tiedä mitään siitä raastavasta tuskasta jota sinkkumiehet kokevat. Oh lord. 

Sinkkunainen EI ole kuningatar. Sinkkunainen ei ole yhteen muottiin sopiva, vaan jokainen on ihan oma yksilönsä. Samoin kuin sinkkumiehetkin ovat. 

Mun sinkkuoleminen ei ole jatkuvaa bailausta ja sitä että miehiä riittää joka sormelle. Jos vaikka lukisit noita muita tekstejä niin tämäkin olisi varmaankin ihan selkeä. Jos itsesääliltäsi ehdit.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Oletko ikinä miettinyt, mistä johtuu, että sinkkumiehistä varmaan puolet äänesti persuja eduskuntavaaleissa, mutta sinkkunaisista tuskin viittä prosenttia enempää?

sanumaria

Missä tällanen tilasto on nähtävillä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Näppituntumalla heitetty. Tunnen 25-35v sinkkumiehiä paljon, eri koulutusasteilta ja erilaisissa töissä. Todella moni äänesti persuja. Valkoihoinen, lihaa syövä heteromies, joka vielä sattuu olemaan sinkku. Siinä on Nyky-Suomen sorretuin ihmisryhmä.

sanumaria(enjaksakirjautua) (Ei varmistettu)

Määkin tunnen sinkkumiehiä. Ja ne äänesti. Haavistoa. 96% niistä siis joita tunnen. Ja ne syö lihaa ja on heteroita ja valkoisia.

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Totta kai eliitti liikkuu mieluummin keskenään. Eihän nyt kuningattaret halua, että joku ällöttävä luuserisinkkumies tulee ja sanoo jotain ällöttäviä totuuksia.

Kommentoi