Your flight has been cancelled

Ehkä paras tapa alottaa päivä siinä 4:50 kun herätyskello soi. Ja jotenkin luulee että näki unta tekstiviestistä, joka muuttaa koko päivän energian- ja ajankäytön. Mutta ei, heti oli lento peruttu. Taksi vei Pirkkalan kentältä Helsinki-Vantaalle ja tänne naapurimaahan kyllä sitten pääsikin. Ilta on mennyt iloisesti hotellilla töitä tehden, ja jatkuu samoissa merkeissä kyllä vielä hetken.

imag1063.jpg

Huomatkaa miten soinnun päiväpeiton väreihin! Ja onneksi otin ton pipon mukaan, täällä tuulee ns. helvetisti. Tämän lisäksi  mulla on tukkaongelma. Pakkasin niin hienosti että jätin kotiin sekä tukanpesuaineet että tukanselvitysaineet ja  -tarvikkeet. Kun tän mun hulmuavan harjani pesee saippualla, lopputulos on aika mielenkiintoinen. 

imag1066-1.jpg

imag1069-1.jpg

Ihan hauska kaupunki tämä Örebro. Kävin ostamassa nallekarkkeja Pressbyrånista, koska taisin lähtiessä jättää omat kotiin. Eka lento siis peruttiin, jouduin istumaan takapenkillä keskellä sinne toiselle kentälle asti, toinen lento oli myöhässä, en osannut käyttää navigaattoria (no osasin mää sitten lopuksi), ja bonuksena firman luottokortti ei toimi. Mutta asioilla on tapana järjestyä. Spotify soittaa täälläkin Jared Letoa, saan olla huomisen neukkarissa jossa seurana on elokuvatähdennäköinen asiakkaan edustaja ja säätiedote lupaa aurinkoista ajomatkaa takaisin Arlandaan. 

Things could be worse. Tai no, huomisen joutuu puhumaan ruotsia koko päivän. Kyllä se tästä. Ehkä. Kai mun kotilennot on sitte peruttu kans.

 

Kommentit (7)
  1. Eliitti ja kärsijät
    22.3.2012, 17:59

    Totta kai eliitti liikkuu mieluummin keskenään. Eihän nyt kuningattaret halua, että joku ällöttävä luuserisinkkumies tulee ja sanoo jotain ällöttäviä totuuksia.

  2. sanumaria(enjaksakirjautua)
    22.3.2012, 17:42

    Määkin tunnen sinkkumiehiä. Ja ne äänesti. Haavistoa. 96% niistä siis joita tunnen. Ja ne syö lihaa ja on heteroita ja valkoisia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *