Moi Lily!

Moi Lily! Hauska tavata. Olen Eveliina, ja tämä on mun ensimmäinen postaus täällä. Iik! Aloitetaan tämä yhteinen taival tällä vihreällä asukuvapläjäyksellä, jooko? Toivottavasti nähdään vastakin!

Eli: Tämän syksyn ja talven yksi kiistattomia trendivärejä on ollut smaragdinvihreä, ja viherkuumeelta ei vältytty täälläkään. En tiedä onko väri jo tässä vaiheessa kevättalvea ihan passé, mutta suoraan sanoen en välitä 😉 Näissä kuvissa esiintyvän jalokiven poimin joulun jälkeen Gina Tricotin allennusmyynneistä pilkkahintaan, mutta näitä kuvia katsellessani voisin olla halukas investoimaan vähän laadukkaampaankin versioon smaragdipaidasta. Toimii nimittäin mielestäni erittäin kivasti varsinkin kuvissa taustan virkaa toimittavan Töölön vihreän kaunottaren kanssa 🙂 Jostain syystä aiemmin mielsin smaragdinvihreän enemmän brunettejen jutuksi, mutta Linda Juholan tyylinäytteen nähtyäni luuloni osoittautui vääräksi. Kivana bonuksena väri korostaa myös aika kivasti silmien väriä. Vai mitä mieltä olette?

IMG_8058-1.jpg

750.jpg

 

IMG_7929-1.jpg

IMG_7931-1.jpg

img_7996-1.jpg

IMG_7999-1.jpg

IMG_8001-1.jpg

IMG_8069-1.jpg

IMG_8074-1.jpg

-xxx: Eve

Kommentit (4)
  1. Onpa hyvänvärinen neule 🙂

  2. Smaragdin vihreä taitaa olla pitkäkestoisempi väritrendi, kun kerran Iittalakin uskalsi tehdä siitä kevään uutuussävynsä. Ja sopii erityishyvin jos silmillä on yhtään taipumusta taittaa sävyltään vihreään.

    Tarvetuloa Lilyyn, täällä on kivaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *