Hellimmin (Yhteistyö)

Tällä kertaa kerron lukijoilleni yrityksestä, jonka arvot ovat lähellä omiani.

Kyseessä on Vaajakoskelainen, Jyväskylässä sijaitseva pienyritys, jonka takana toimii täydestä sydämestään kauppias nimeltään Veera Anttila.Veera on luonut omakohtaisen historiansa pohjalta putiikin, jossa myydään kosmetiikkaa erityisesti allergikoille ja hajusteyliherkille henkilöille. Luonto on meille kaikille tärkeä paikka ja kauppiaana Veera onkin osoittanut kuinka jokainen voi omalta osaltaan vähentää muoviroskaamista ja kemikaalien käyttöä. Kuka tahansa voi olla herkkä mille tahansa ainesosalle ja lisääntyneet toksiinit ympäristössämme ovatkin syypäitä räjähtäneisiin allergioiden kasvuun. Hellimmin-kaupassa on merkitty erikseen 26-yleisemmin kosketusallergiaa aiheuttavan kosmetiikan ainesosat, joten tiedät mitä ostat!

Hellimmin kaupasta tuli muutama viikko sitten paketti, jonka sisällön testikäyttäjäksi lupauduin. Ideana oli toimia sovitun ajan koehenkilönä tuotteille ja kirjoittaa niistä ylös mahdollisimman rehelliset arviot hyvineen/huonoineen puolineen sekä ärsytyksineen. Pidinkin perheeni kanssa kosmetiikasta päiväkirjaa ja tässä mielipiteemme:

IMG_20180312_103921.jpg

-Palmer´s Scar Serum-Arpiseerumi

-Konjac Sponge-Puhdistussieni

-Varpu Avocadoshampoo ja hoitoaine

-RoC5 in 1 Anti-Age Silmänympärysvoide

-Aveeno Cream Perusvoide

-QV Gentle Wash-Pesuneste 250 ml

Ensimmäisenä päivänä ja ensimmäisenä vuorossa oli amerikkalaisen Palmer´s-yrityksen tuottama Scar Serum, eli arpiseerumi. Tätä merkkiä ei Suomen hyllyillä juuri näy ja halusinkin kokeilla jotain muuta kuin tuttuja ”ei niin tehokkaita” arven häivytysvoiteita. Palmersin väritön arpi-aine on nätissä lasipullossa ja sen tuoksu on ihan mielyttävä. Seerumin koostumus on tahmeaa, joten sen levittäminen ja aineen kuivuminen vievät aikaa. Erikoisina ainesosina täytyy mainita; hain maksaöljy sekä sipuli, joiden käyttö raaka-aineena saa lievästi sanottuna ihmettelemään tuotteen ainesosia.Ensimmäisellä viikolla en arvessa huomannut mitään eroa aikaisempaan, mutta viikon jälkeen kokeilusta ihossa tuntui jo selviä muutoksia. Huomasin että iho oli joustavampi kuin ennen käyttöä. Arpikudos laskeutui, eikä ollut enää niin koholla.Tuntui kuin kiristys olisi hieman vähentynyt.Arpiseerumin teho perustuukin siihen, että ihoa hierotaan aineella monta kertaa päivässä ja odotetaan, että aine todella imeytyy. Tämä johtaa lisääntyneeseen pintaverenkiertoon kudoksessa ja tekee sen, että iho ohenee. Ohuempi arpikudos on kosmeettisesti vähemmän silmiinpistävämpi kuin koholla oleva. Seerumi käy hyvin myös palovammojen, hyönteisten puremien sekä naarmujen hoitoon. Tässä on tuote, mikä oikeasti toimii ja on ehdottomasti tehokkain kaikista yllämainitun listan kosmetiikoista.

P_20180328_150115.jpg

Viikon aikana tutustuin myös Konjac Sponge-sieneen, mikä on erinomainen apu ihon hemmotteluun. Sieni on Konjac-kasvista valmistettu 100% luonnonmateriaali, josta nimikin on tuotteelle annettu. Sieni soveltuu parhaiten tehokkaaseen ihon puhdistukseen, kylpemiseen ja ihon kuorimiseen. Kannattaakin kokeilla sientä selänpesuun, sillä jälkitulos on miellyttävän pehmeä. Hellävarainen sieni kuorii kuollutta ihosolukkoa ja jättää ihon pehmeäksi. Kuivana sieni on kova ja sitä pitääkin kostuttaa niin kauan, että se pehmiää. Tämä sieni ei ole kertakäyttötavaraa, vaan se kestää useita käyttökertoja. Joten jätä sieni ilmavaan paikkaan kuivumaan käyttökertojen välissä.

Kotimaisen Lh-beautyn lanseerama Varpu-tuotesarja oli perheellemme ihka uusi tuttavuus. Vegaanisia, luontoa kunnioittavia tuotteita ei ole testattu eläimillä ja se onkin asia, mistä Lh-yrityksen henkilöt ovat syystäkin ylpeitä. Varpusarjan Avocadoshampoo- ja hoitoaine hoitavat ja kosteuttavat hiuspohjaa, vähentäen hiusten sähköisyyttä. Tuotesarjan avocadosaippuat sisältävät runsaasti vitamiineja ja vahvistavat näin hiusta. Sulfaatiton kasvipohjainen avocado- ja kookosöljy palauttavat hiusten kiillon, pehmeyden sekä hellivät herkkää päänahkaa. Saippuoiden tuoksut ovat aika voimakkaita, joten nämä tuotteet eivät sovi hajusteyliherkille. Mainittakoon kuitenkin, että kyseiset tuotteet eivät sisällä silikonia, keinotekoisia hajusteita eikä väriaineita. Näin ollen saippuat sopivat melko hyvin kaikenlaisille henkilöille.Varpusaippua poistaa tehokkaasti rasvaisuuden päänahasta ja itse koin tämän ominaisuuden hyväksi. Voisikin kuvitella, että saippuoita käyttäisivät perhe/henkilöt, jotka urheilevat paljon. Työtä Suomeen on asia, johon kannattaa panostaa. Siispä valitse Varpu.

RoC on palkittu ranskalainen yritys, jonka kliinisesti tutkitut ja hellään ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet ovat valloittaneet eurooppalaisten sydämiä jo vuosien ajan. Päätin kokeilla Hellimmin-yrityksen myymää RoC-silmänympärysvoidetta, koska halusin kokeilla jotain uutta tuotetta silmieni ympärysihoihin. Multi Correxion 5 in 1 Anti-Age Eye Cream on silmänympärysihon täydellinen täsmähoito, jolla uskotaan hoidettavan useita eri silmäympärysihon ongelmia. Sen teho perustuu siihen, että voide kostuttaa silmänympärysihoa, jolloin iho saa uutta eloa. Itse kokeilin tuotetta useita kertoja kahden viikon ajan ja täytyy sanoa, että ihan hyvä perusvoide. Tummat renkaat silmieni alta eivät kuitenkaan kadonneet, mutta näkyviä tuloksia olivat ainakin kosteampi ja tasaisempi iho.

Perheeni yhteisessä kokeiluvuorossa oli seuraavaksi ranskalaisen Aveenon,Aveeno Cream perusvoide. Yrityksenä Aveeno luottaa luonnon kauneuteen ja siihen, mitä antimia luonnolla on ammentaa ihmisten luonnolliseen hyvinvointiin. Ranskalaiset ovat tunnettuja kauneudestaan ja yrityksenä Aveenokin käyttää vain korkealaatuisia ainesosia kosmetiikassaan.Kaurajauhoon pohjautuvan, parabeenittoman perusvoiteen sanotaan antavan iholle luonnollista suojaa kosteuttaen/ rauhoittaen sitä ja se sopii hyvin koko perheelle.Voide on helppo levittää ja nopeasti kuivuvana se sopii erinomaisesti kyynärpäihin, polviin sekä taipeisiin. Ainut negatiivinen ominaisuus siinä kuitenkin on. Nimittäin sen tuoksu ei ole lasten mieleen.

Kolmantena päivänä lähdimme perheeni kanssa kokeilemaan Australialaisen Egopharmin QV-Gentle Wash pesunestettä. Etukäteen meillä ei ollut tuotteesta minkäänlaista mielikuvaa ja täytyy sanoa, että purkki näytti silmiimme todella tylsältä (Purkki voisi olla hieman nätimpi, mutta sen on tarkoituskin aiheuttaa sellaisia mielikuvia. Nimittäin tuotetta käytetään ympäri maailman sairaaloissa ja terveyskeskuksissa). Saippua on ensisijaisesti tarkoitettu terveen ihon ylläpitämiseen ja pesuun. Suunnattu se on erityisesti herkälle iholle ja allergikoille, mikä olikin syy siihen, miksi meidän perheemme lähti testaajiksi. Koostumukseltaan QV Gentle Wash-saippua on kuin mikä tahansa saippua ja vaahtoaakin hyvin. Pesunesteen ainesosat ovat sellaisia, jotka säilyttävät ihon kosteuden puhdistuksen aikana, jättäen sen puhtaaksi ja pehmeäksi. Pesunesteenä se on hajusteeton ja siitä on karsittu rankalla kädellä pois myrkkyjä, joita löytyy tavan kaupan saippuoista.Tuote on myös lanoliinivapaa, propeeni- ja glykolivapaa sekä väriainevapaa. Hellävaraisen pesutuloksen johdosta tämä saippua sopii hyvin; lapsiperheille, hajusteyliherkille, atooppisesta ihosta kärsiville, astmaatikoille, iho-ongelmista kärsiville sekä ikäihmisille. Pesuneste sopii hyvin myös kasvojen puhdistukseen, sillä se ei tuki huokosia. Perheeni käytti saippuaa yleiseen ihon pesuun ja täytyy sanoa, että tämä tuote oli ehdottomasti paras kaikista listan tuotteista.

Todella hyvä pesutulos, eikä tarvitse kikkakonsteihin turvautua paremman ympäristön puolesta. Kaikki peukut ylös.

P_20180328_150243.jpg

Miksi sitten tulisi valita ostospaikaksi Hellimmin?

No ihan siitä syystä, että näin tekemällä tuemme yhdessä kotimaan hyvinvointia. Hellimmin-kaupan tuotteet ovat kaupan vastaavien tuotteiden hintaisia ja kuitenkin samalla työllä tehdään Hellimmin-kaupan kautta paljon enemmän hyvää. Veera pyrkiikin jatkamaan taisteluaan paremman huomisen puolesta ja hankkii juuri sinun tarpeisiin tuotteita, joita ei löydy muualta. Lisäksi tuore kauppa on saanut vuonna 2017 Suomen Vahvimmat AA-luokituksen, joka kertoo asiakkaiden arvostuksesta ja kauppiaan intohimosta työhön. Hyvän palvelun merkki on myöskin, että kaupan omat facebook-sivut päivittyvät tiuhaan tahtiin ja asiakkaat palaavat aina yhä uudelleen. Minä suosittelen todella. <3

Blogini kanssa yhteistyössä: https://www.hellimmin.fi/

P.S. Veera halusi muistaa lukijoitani, joten ensimmäiselle kommentoijalle lähtee Konjac Sponge-Puhdistussieni. Jätäthän siis kommenttiosioon sähköpostiosoitteesi?

P_20180328_172538.jpg

 

 

Kommentit (3)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *