Lh-Beauty (Yhteistyö)

Viime postauksessani kerroin Hellimmin– kaupasta, mikä oli itselleni ja varmasti osalle lukijoistanikin aivan uusi tuttavuus. Yllätyksekseni, Hellimmin kaupan yhteistyökumppani Lh-Beauty otti minuun nyt yhteyttä.

Selvitykseksi niille, jotka eivät tunne Lifehair Oy:ta on kerrottava, että kyseinen kosmetiikkatehdas on toiminut jo vuodesta 1993 Ylöjärvellä, Pirkanmaalla ja on tunnettu kosmetiikastaan, jota ei ole testattu eläimillä. 

Sain tällä kertaa kokeilla yrityksen toista tuotesarjaa, nimittäin Lacto Linea.    

IMG_20180405_162123.jpg

   Lacto Line on herkille ja allergisille henkilöille suunnattu kosmetiikan tuotesarja, jota myydään isoissa päivittäistavarakaupoissa. Kevyiden ominaisuuksiensa ansiosta saippuat, voiteet ja hoitoaineet ravitsevat ihoa sekä hiuksia silloin, kun ne tarvitsevat välitöntä hoitoa. Hellävaraisina ne eivät ärsytä ihoa ja mieto pesuneste sopii hyvin myös intiimialueille alhaisen pHn takia. Helposti imeytyvinä voiteet eivät tunnu rasvaisilta iholla, vaan virkistävät. Lacto Line on merkkinä perheellemme jo ennestään tuttu, sillä olemme käyttäneet tuotesarjan tuotteita monesti vuosien varrella. Kosteuttavat voiteet eivät tuoksu miltään, mutta kasvokuorintavoiteessa on oma kesäinen tuntumansa.  Kasvokuorintavoide ei sisällä muovirakeita vaan kuorivina ainesosina on aitoa bambua ja jojobaöljykuorintakapseita. Itse pidänkin eniten juuri Jojoba&Bambu-kasvokuorintavoiteesta, sillä koostumuksen lisäksi se myös tuoksuu niin hyvältä! 🙂 <3 

IMG_20180405_162010.jpg

Näin muutaman päivän koekäytöllä on vaikea arvioida tuotteiden vaikutuksia elimistöön, mutta vuosien satunnaisella testaamisella ne ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi ja turvallisiksi. Tuotemerkin tuubeja ja purkkeja myydään riittoisissa 100 ml small-, 150 ml medium- ja 200 ml largekoossa, joten valinnanvaraa on. Lacto Line vartalo- ja kasvoemulsiovoiteet sopivat koko perheen käyttöön ja pitävät yllä ihon luonnollista tasapainoa. Vaikuttava aine useimmissa tuotteissa on Aloe Vera, joka E-vitamiinin ohella myös suojaa. Voiteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön myös hellävaraiselle iholle ja ovat käyttäjäystävällisiä myös hinnoiltaan.

P.S. Lh-Beauty suunnittelee ja valmistaa myös yrityksille tuotteita. Miltä siis näyttäisi nimeäsi kantava saippua? Luultavasti hyvältä? 😉 

Yhteistyössä blogini kanssa: https://lh-beauty.fi/

Kommentit (2)
  1. Kiva, että sinulla on ollut hyviä kokemuksia tuotesarjasta.
    On kyllä huippumerkki ja vieläpä edullinenkin 🙂

  2. Kaisa (tyytyväinen asiakas)
    9.4.2018, 07:41

    Lacto Line on uskomaton tuotesarja. Se päihittää kalliit tuotteet 100-0, ja maksaa murto-osan niiden hinnasta. LL kasvovesi oli ensimmäinen kymmenistä (sadoista?) kokeilemistani kasvovesistä, joka sai kutisevan, kukkivan ja hilseilevän sekaihoni kuntoon. Tutustuin muihinkin LH Beautyn tuotteisiin todettuani kasvoveden olevan erinomainen, ja olen löytänyt niistä itselleni shampoon, hoitoaineen, kasvo- ja vartalovoiteen. Läheisteni lapsille olen ostanut LH Beautyn vauvakosmetiikkaa, ja sieltä on tullut kysymyksiä, että kuinka kipeäksi maksoin itseni noin laadukkaista tuotteista. Olen saanut jo monta läheistäni siirtymään Lifehairin tuotteisiin, ne yksinkertaisesti ovat parasta, mitä markkinoilla on tarjolla. Suosittelen lämpimästi jokaista ainakin kokeilemaan! LH on aina ottanut myös tuoteideani erinomaisesti vastaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *