Bathroom Details

Fabulous Things

Kuten aikaisemmin tässä Bathroom Details -jutussa kerroin, kylpyhuoneemme sai ylellisen muodonmuutoksen viime viikolla. Laadukkaiden ja pehmeiden pyyhkeiden lisäksi ylellistä kylpylätunnelmaa hain myös laadukkaista kosmetiikkatuotteista. Korresin luonnollisten raaka-aineiden pohjalta valmistetut kosmetiikkatuotteet sopivat tähän tarkoitukseen täydellisesti. Laadukkaan kosmetiikan lisäksi, Korresin tuotteiden pakkaukset ovat visuaalisesti todella kauniita, joten ne toimivat kauniina sisustusyksityiskohtina kylpyhuoneen sisustuksessa. Blogiyhteistyön merkeissä pääsinkin tutustumaan tarkemmin Korresin mielenkiintoiseen maailmaan. Onko teille Korresin tuotteet jo entuudestaan tuttuja ja onko teillä jotain suosikkituotteita?

Korresin laajasta valikoimasta löytyy paljon ihania vartalotuotteita. Suihkugeeleistä löytyy esimerkiksi sellaisia herkullisia tuoksuja kuten, JASMINE, COCONUT MILK, VANILLA CINNAMON, ja MANGO. Osa tuoksuista on unisex, joten ne voivat olla koko talouden käytössä. Tällaisia tuoksuja ovat esimerkiksi BASIL LEMON ja kuvassa näkyvä MINT TEA. Suikugeelien hinnat ovat alkaen 12,50€, joten näitä suihkugeelejä voi hyvin käyttää päivittäisessä käytössä. Osaan tuoksuista on saatavilla myös vartalovoide ja vartalokuorinta. Koko sarja löytyy esimerkiksi kuvassa näkyvästä MINT TEA tuoksusta. Nämä vartalotuotteet ovat todella arjen luksusta.

Korresin valikoimasta löytyy myös paljon kasvoille tarkoitettua kosmetiikkaa. Valikoimassa on esimerkiksi sarja ryppyjä siloittavia ja kiinteyttäviä tuotteita. BLACK PINE sarjasta löytyy mm. päivä- ja yövoide, kasvoseerumi ja silmänympärysvoide. Mustamännyn vaikutuksista kerrotaan nettisivuilla näin: Luonnollinen koostumus, jossa yhdistyy kaksi innovaatiota: proteasomin toiminta ja kuinka sitä voidaan edistää kversetiinillä (KORRES-innovaatio/ patentti) ja metalloproteinaasien toiminta ja kuinka sitä voidaan säännöstellä mustamännyn polyfenolilla, epigallokatekiinilla (KORRES-innovaatio). Neljä antiage-vaikutusta: 1 kiinteyttää ja terävöittää piirteitä, 2 kohottaa välittömästi, 3 silottaa ryppyjä ja 4 kosteuttaa ja kirkastaa. Osalla näistä BLACK PINE -tuotteilla on tällä hetkellä kivat kesäalehinnat esimerkiksi sarjan kasvoseerumi on nyt 32,45€ (64,90€). Kaikki alennuksessa olevat tuotteet löydät tästä.

Korresin valikoimasta löytyy myös miehille omat tuotteet. Sain itselleni testaukseen kosteusemulsion, joka ehkäisee ihon kiiltelyä. Vaahtomainen emulsio on todella kevyt ja levittyy iholle hyvin. Emulsio tuoksuu todella mielyttävälle ja antaa iholle kauniin samettisen pinnan. Valitsin käyttöön myös hieman miehekkäämmän tuoksuisia suihkugeelejä kuten CEDAR ja VETIVER ROOT/GREEN TEA/CEDARWOOD. Suikugeelien vaikuttavista aineosista kerrotaan nettisivuilla näin: Vehnäproteiinit muodostavat iholle suojaavan kalvon, joka säilyttää ihon luontaisen kosteustason. Runsaasti C- ja E-vitamiinia, sinkkiä ja antioksidanttientsyymejä sisältävä Active Aloe® parantaa ihon immuunijärjestelmää. Lisäksi se edistää kollageenin ja elastiinin synteesiä ja auttaa siten vähentämään ikääntymisen merkkejä.

Korresin tuotteita saa nettikaupan lisäksi myös pienestä myymälästä, joka sijaitsee Helsingissä osoitteessa Lönnrotinkatu 43. Korresin tuotteita on myynnissä myös Sokoksella ja Stockmannilla.

* Osa tuotteista on saatu blogiyhteistyön kautta ja osa tuotteista on kuvauslainassa.

Kommentoi