Bathroom Details

Fabulous Things

Siivosin ja hieman järjestelin kylpyhuonetta viikonloppuna. Ornamon Design joulumyyjäisistä ostin kylpyhuoneeseen Balmuirin Black Tea -huonetuoksun. Tämä uusi ihana huonetuoksu pääsikin hyllykköön kunniapaikalle ylimmälle hyllylle, josta sen tuoksu leviää hyvin ympäri kylpyhuonetta. Kylpyhuoneessa on myös Balmuirin Black Tea -tuoksukynttilä*. Makuuhuoneesta löytyy myös samanlainen tuoksusetti mutta eri tuoksusta, tästä voit lukea lisää tästä Bedroom Details -jutusta.

Hyllykkö / Ellos

Toilet-laukku / Gucci

Huonetuoksuspray / Millefiori

Pyyhkeet / Balmuir*

Metallitarjottimet / Riviera Maison

Minimaljakko / H&M Home

Hyllykössä on esillä päivittäisiä kosmetiikkatuotteita, kuten Korresin kasvosaippua, suihkugeeli ja vartalovoide. Marmoriselle saippua-alustalle vaihdoin uuden kasvosaippuan, kun entinen oli jo kulunut loppuun. Tätä saippua-alustaa esittelin teille aikaisemmin tässä Bathroom Details -jutussa.

Riviera Maisonin metalliselle tarjottimelle* sijoitin muratin oksan minimaljakossa antamaan raikasta tunnelmaa. Tämä muratti on selvinnyt maljakossa jo kuukauden päivät. Aikaisemmin tämä muratti oli olohuoneen tauluhyllyillä, tämän voit nähdä tarkemmin tässä Livingroom Details -jutussa.

Hyllyillä on Balmuirin ihanan pehmeät Lugano -pyyhkeet, jotka olen saanut aikaisemmin blogiyhteistyön kautta. Tähän blogiyhteistyöhön voit tutustua tarkemmin tässä Bathroom Details -jutussa. Pyyhkeiden vieressä on luonnonpesusieni, joka on marmorisen saippua-alustan päällä, tästä kerroin teille aikaisemmin tässä Bathroom Details -jutussa.

*Tuote on saatu blogiyhteistyön kautta

Kommentoi