Aurinkoista päivää kaikille!

Kukaan ei muistanut varoittaa, että pää voi alkaa seota tässä laihdutellessa.

Mä himoitsin koko lauantaiaamun mitä tahansa. Karkkia, sipsiä, alkoholia, pullaa, pizzaa. Lähdin mieheltäni salaa kauppaan pyörimään tarkoituksenani löytää edes jotain, jota voisin illalla mässätä. Kaikkihan me tiedämme lopputuloksen. Sellaista mässyä nyt vaan ei ole!

Poikani oli mukana ostamassa omia ansaittuja karkkipäiväkarkkejaan ja hänkin voivotteli, kun minulle ei löytynyt mitään. Päädyin sitten ostamaan purkkiananasta. Illalla poika löyhytteli sitä Pantteripussiaan siinä sohvalla katsellessamme Jutta ja Superdieetit -maratonia ( kyllä, olen koukussa niihin ohjelmiin. Saan niistä voimaa!). Minä söin ananasta ja punaherukoita ja vähän vihasin lastani.

Minua houkuteltiin kapakkaankin, mutta olin onneksi likainen ja meikitön enkä olisi pystynyt nopeaan lähtöön. Vichyä meni kyllä pari isoa tuopillista illan aikana.

Tänä aamuna heräsin pirteänä ja söin kiltisti kaurapuuroni niillä samoilla itse poimituilla herukoilla.

11892219_10153319988074930_4894914678268767276_n.jpg

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (1)
  1. Näytin tämän videon lapsille ja Elias kysyi: ”Miks Mimma on ihan hassu ja tekee tollaisia ilmeitä? Mitä Mimma oikein yrittää tehdä? Hahhhaaaa, nyt hänellä on nälkä!!! Ihan hassua touhua!!” 😀 Hassua ehkä mutta me kaikki täällä tsempataan sua <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *