Tällä viikolla olen kiitollinen

Mielestäni on tärkeää edes silloin tällöin pysähtyä pohtimaan asioita, joista on kiitollinen. Kiitollisuus on yksi monista positiivisista tunteista ja sillä on vahva yhteys siihen, kuinka onnelliseksi itsensä kokee. Toki kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, ei positiivinen elämänasenne tarkoita sitä etteikö ongelmia olisi ja että myös iloisen imagon takana on ongelmia siinä missä muillakin. Eikä sitä aina vain jaksa olla kiitollinen, iloinen, optimistinen ja niin pois päin. Ja se on mielestäni täysin ok ja inhimillistä.

Henkilökohtaisesti koen, että negatiivisia tunteita ei tule pelätä. Mutta negatiivisia tunteita on huomattavasti helpompi käsitellä, kun hahmottaa ne asiat, jotka sillä hetkellä ovat hyvin. Kiitollisuus tukeekin muun muassa hyvinvointia ja helpottaa stressin hallintaa.

Tämä viikko on ollut hieman mullin mallin. Päätinkin koota tähän postaukseen muutaman asian, joista olen tuntenut kiitollisuutta kaiken keskellä – pilke silmäkulmassa.

Tällä viikolla olen kiitollinen muun muassa…

Kuntosalin pihdeistä. Se tunne kun laitat pukukopin kaapin lukkoon ja tajuat, että avain on kaapin sisällä. Siinä nöyränä naisena kipitin henkilökunnan luo ja pyysin heitä rikkomaan lukon. On muuten ”hieman” rikollinen olo kun pyytää kyseistä. 😀 Naureskeltiin siinä, että jos vahingossa rikkoisi väärän lukon (ja ei tätä ei tehty, ei huolta). Tästä tuli muuten myös mieleen, että kuuluin aikoinani Facebookissa ryhmään ”Ensin ovi lukkoon ja sitten katsotaan tuliko avaimet mukaan”…

Aurinkoisista päivistä. Etenkin kun on lähdössä töistä ja tajuaa, että työpäivän aikana pyörän rengas on tyhjentynyt. Ja siinä on reikä. Eikun kävellen 5 kilometriä kotiin, pyörää taluttaen. Mutta kyseinen ei tunnu yhtään pahalta, kun aurinko paistaa.

Herra Aviomiehen innostuksesta omenapiirakan leipomiseen. Tosin tämä toteutettiin jo viime viikolla. Kahdesti. Sanotaanko näin, että ehkä tällä viikolla en ollut enää niin kiitollinen asiasta – kun on syönyt viikon omenapiirakkaa iltapalaksi, alkaa parhaimmankin leipomuksen maku hieman ällöttää. 😀 Mutta ehdottomasti pisteet Herra Aviomiehelle – en normaalisti pidä leivoksista, mutta kyseinen omenapiirakka oli herkkua.

Uusista resepteistä. Olen viime aikoina intoutunut kokkailemaan erilaisia ruokia. Aasialainen keittiö on ollut vahvasti edustettuna – olen kokkaillut muun muassa palak paneeria, punaista, vihreää ja massaman currya. Eilen intouduin pad thaista. Kun ei pääse reissulle, pitää tuoda eksoottisemmat tuoksut omaan keittiöön!

Mahtavasta opintoryhmästä. Kuten aiemmin olen maininnut, aloitin syyskuussa YAMK-opinnot. Meidät jaettiin pienryhmiin, joissa teemme ryhmätyöt koko opintojen ajan. Olen niin kiitollinen mukavasta ja kaiken puolin mahtavasta pienryhmästämme – näin hyvä kommunikaatio ja avoin tunnelma tuntemattomien välillä ei ole itsestäänselvyys.

Mistä sinä olet ollut viime aikoina kiitollinen? 

Aurinkoa viikonloppuun kaikille <3 Nyt palaan itse opintojen pariin, lounastauolta tämän julkaisen. Seuraavaksi vuorossa muutosjohtamisen kurssi, jännää.

xx Krista

Nyt soi: Kerrankin ihan vain hiljaisuus. Tai okei – Herra Aviomiehen lounastauon youtube-videot kaikuvat taustalla 😀

Lue myös:
Kolme arkista kiitollisuuden aihetta

Et voi (epä)onnistua ellet edes yritä
Salaisuus motivaation ja inspiraation takana

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *