4 x syytä lähteä kävelylle just nyt

Aamulla herätessäni sisälläni oli taas se niin tuttu tunne. Tunne joka koputtelee yleensä viikottain ajatuksissani ja pyytää huomiota. Tunne harvoin katoaa, ennen kuin olen napannut siitä kunnolla kiinni. Jos koitan kyseistä sivuuttaa, törmään siihen päivän aikana kerta toisensa jälkeen, lopulta turhautuen mikäli olen siivuttanut mieleni pyynnön.

Tämä tuttu tunne ja mieleni kaino toive on päästä ulos, kävelylle, edes lyhyelle. Pyörittelemään asioita, ideoita ja tunteita omassa rauhassa luonnon keskelle. Ilman sen suurempaa syytä, olen vain niitä tyyppejä, jotka kaipaavat suhteellisen paljon omaa tilaa vaikka samalla rakastavat sosiaalisia tilanteita. Helppo kombo, tiedetään 😀

Mutta mitkä ovat lopulta ne syyt miksi kuuntelen laiskimpinakin päivinä mieleni ulkoilun toivetta? Ja miksi ehkä sinunkin pitäisi, jos siltä tuntuu?

1. Ulkona mielen lukot aukeavat ja mahdolliset ongelmat ratkeavat kuin itsestään. Lenkin jälkeen on yleensä vastaus pulmaan valmiina tai ainakin tietää paremmin mitä pitäisi tehdä. Sitä saattaa jopa ihmetellä että mikäs se ongelma olikaan?

2. Ulkona oleminen inspiroi. Ideat pääsevät lentoon ja mieleen putkahtelee uusia ajatuksia sekä ideoita. Vanhat ideat ja unelmat pääsevät konkreettiseen yrityskiihdyttämöön. Luonnon helmassa sitä ymmärtää oman pienuutensa, mutta samalla vahvuutensa.

3. Niskahartiaseudun kivut vähenevät. Niska jumissa? No worries, ylös ulos ja lenkille toimii ainakin itselläni jokaikinen kerta. Terveisin toimistorotta -92.

4. Ulkoilu on aina seikkailu, jos näin haluaa. Anna vain nenäsi johdattaa sinua ja löydät uusia paikkoja, niinä päivinä kun vanhat reitit puuduttavat. Muista – et ole koskaan eksyksissä, olet aina jossain. Uskalla hairahtua polulta!

 

Terkut täältä lenkkipolulta ja kallion päältä, nyt on pakko nousta muurahaisia karkuun ja jatkaa matkaa. Ihanaa viikonloppua! <3

hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *