Aamun ajatusvirtaa

Hyvää huomenta! Miten päivä on lähtenyt ruudun toisella puolella käyntiin?

Itse nousin noin 20 minuuttia sitten ja silmät ovat yhä hieman ”unihiekkaa” täynnä. Olo on suhteellisen jähmeä, mutta tuli kuitenkin sellainen fiilis, että pakko päästä tänne höpisemään heti aamusta – vaikkei mitään sen ihmeellisempää asiaa olekaan. Puhuminen ei vielä suju, mutta kirjoittaminen näköjään jotenkuten heh.

Heräämisestä tulikin mieleeni, että olen nukkunut todella sikeästi häiden jälkeen. Stressi (+bridezilla-to-be) kaikkosi hääpäivän myötä ja lisäksi olen löytänyt jälleen unimaskit. Unimaski silmillä nukun poikkeuksetta yön putkeen ja se on aivan paras tunne. Aloitin niiden käytön Thaimaan reissulla ja maailmani mullistui. Sain nukuttua vaikka ulkona oli valoisaa, mikä oli ihme. Suomen kesässäkin palvelivat loistavasti. Jos et siis ole koittanut, niin koita ihmeessä – yllätyt vielä!

Unimaskeista ulkoilman analyysiin. Aamu näyttää näin ensisilmäykseltä harmaalta. Kontrasti eiliseen auringonpaisteeseen (yllä) on suuri, mutta oma viehätyksensä on myös harmaudessa. Siinä on jotain mystisen kiehtovaa – päällepäin ulkoilma ei näytä yhtään houkuttelevalta, mutta kun menee ulos muuttuu maailma kauniin uinuvan näköiseksi. Kaikki luonnonvärit korostuvat ja tuntuu kuin maailma olisi pysähtynyt. Harkitsenkin, että lähden heräilemään kävelylle luontoon. Se on aikalailla joka viikonloppuinen perinne. Oma pieni hetkeni hiljaisuutta. 

…tosin tänään saatan jäädä ihan vain sisälle venyttelemään. En tiedä vielä. Ainoa minkä tiedän on, että lihakseni ovat täysin jumissa viikon treeneistä ja takaraivossa kolkuttelee ”NAINEN VENYTTELE!!”. Venyttely ja lihashuolto ovat asioita joissa pitäisi kehittyä. Sentään unipuoli on hyvässä kunnossa, muuten ei treeneistä tulisi mitään.

Huomautan nyt tähän väliin etten ole himotreenaaja. Kolme, joskus harvoin neljä, salitreeniä viikossa ja päälle sitten kävelylenkkejä. Itseasiassa tällä viikolla vain kaksi salitreeniä. Ennen rakastin ryhmäliikuntoja ja olenkin harkinnut 10-kortin ottamista vanhalle kuntosalilleni. Ryhmäliikunnat toisivat kivaa vaihtelua, eivätkä paikatkaan mene samalla tavalla jumiin vaikka kovaa treenaamista ovatkin. BodyCombat ja BodyAttack I miss you. 

Kuva parin viikon takaiselta lenkiltä

Mutta mites tämän viikonlopun suunnitelmat? Tänään suuntaamme kohti Poria ja veljeni lapsen 1-vuotis synttäreitä. Mihin tämä aika oikein juoksee? Lisäksi pitäisi kirjoitella häiden kiitoskortit ja postittaa ne. Ehdotin, että kirjoitamme nimmarimme käsin ja kun Antti ei tähän vastaväitettä sanonut niin sellainenkin homma olisi korttien puolesta tiedossa. Nyt en tiedä mitä ajattelin, 80 korttia nimmariharjoittelua here we come :DDD Lisäksi alan hahmottelemaan Kanada-postauksia sekä tietysti nautin rakkaiden ihmisten seurausta.

Ennen kaikkea tätä kuitenkin – KAHVIA. Nyt on aivan pakko mennä keittämään. Ja sillä välin kun kahvi tippuu venyttelen. Vaihdoin äsken asentoa ja selkäni antoi tästä merkin. Pakko totella. 

Ihanaa viikonloppua, kuulemisiin 🙂 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *