Hengähdystauko matkatarinoista ja Halloween-iltamien fiilistelyä

20181026_194540-01.jpeg

20181027_134348.jpg

Nyt lyhyt breikki matkapostauksista ja Kanada-tarinoista – vietimme nimittäin eilen niin karmaisevan maukkaita hetkiä Halloween-illanistujaisten merkeissä, että pakko hetkeksi palata takaisin Suomen kamaralle ja tähän hetkeen 🙂

Lokakuun alussa kutsuimme kaksi ystäväpariskuntaamme viettämään iltaa ruoan merkeiss’ ja samalla epävirallisesti juhlimaan Halloweenia. Kutsu oli itselleni poikkeuksellinen, sillä rehellisesti sanottuna olen superhuono kutsumaan ketään kylään. Olen sosiaalinen erakko, rakastan olla ihmisten ympäröimänä, mutta yhtä paljon rakastan yksinoloa. Välillä näiden kahden persoonallisuuspiirteen tasapainottaminen on todella haastavaa ja usein huomaankin kallistuvani jälkimmäiseen puhtaasti mukavuudenhalun takia. Eilinen kuitenkin osoitti (jälleen), että pitäisi useammin kutsua ihmisiä illanistujaisiin – meillä oli superhauskaa. Niin kuin aina. Ehkä uuden vuoden lupaukseni onkin, että kutsun ystäviä kylään edes kahdesti vuodessa… 😀

Noniin nyt itsensä ”kehittämisestä” takaisin eiliseen. Iltamien ajatuksena oli, että yhdet tekevät alkuruoan, toiset pääruoan ja kolmannet jälkiruoan. Olimme naisten kesken pyöritelleet kyseistä ajatusta niin kauan, että olihan se pakko muuttaa ajatukset vihdoin totiseksi todeksi. 

Koska naiset tietävät ja näin pois päin, niin ”totta kai” konsepti oli menestys. Oli mahtavaa, kun jokaisella parilla oli oma vastuualueensa ja näin kaikki ”vastuu” ei jäänyt ainoastaan yksille. Alkupalaksi saimme bataatti-kookossosekeittoa juureen paistetun leivän kera (jota onneksi jäi vielä tälle päivälle <3), pääruoaksi minä ja Antti valmistimme katkarapurisoton (oli muuten ensimmäinen tekemämme risotto ikinä, onneksi onnistui :D) ja jälkiruoaksi suussasulavaa minttukrokantti-herkkua. Ah, yhä nousee vesikielelle kun ajattelinkin eilistä. 

20181026_195804-01.jpeg

20181026_204904-01.jpeg

Kattaus tietysti tuki Halloweenin teemavärejä eli oranssia ja mustaa. Astiakaupoillakin piti kipaista, sillä tajusin ettemme omista mitään sarjaa kuutta kappaletta… Eli nyt on kohottu aikuispykälissä taas yksi ylöspäin. Astioiden ostamisen ohella sekosin muovihämähäkkien kanssa ja asuntomme oli (ja on..) täynnä näitä – kyseisiä varmaan löytyy vielä joulunakin 😀 Joulusta tulikin mieleeni, että onneksi pian saa kaivaa jouluvalot ja -kuusen varastosta esille…. Mwahahah. Rakastan juhlapyhiä ja teemapippaloita!

Viikonloppu alkoi siis täällä suunnalla todella mukavasti – toivottavasti myös siellä ruudun toisella puolella. Kanada-turinatuokiot jatkuvat jälleen huomenna, joten stay tuned jos kyseiset kiinnostavat.

Kuulemisiin, rentouttavaa lauantaita kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *