Juhannuksen tunnelmia

Heippa hei! Oliko kaikilla rentouttava juhannus? Mitkä olotilat?

Juhannus sujui ruudun tällä puolen todella rauhallisissa merkeissä vanhempien ruokien äärellä. Tulimme jo lauantaina suunnitelmien mukaisesti kotiin ja eilinen sujui sohvalla löhöten. Tosin kuntosalille selvisimme ihmeen kaupalla ja treeni oli samannäköinen kuin itse juhlapyhä – laiska ja ajatus hieman hukassa.

Asiasta kukkaruukkuun: herra aviomies osti kuukausi, pari sitten sähköisen skeittilaudan. Eilen suuntasimmekin salille minä pyörällä ja herra tuolla laudalla. Ja kyllä muuten ylämäissä ärsytti toisen päästessä huristelemaan ilman suurempaa työtä jyrkätkin kukkulat ylös napin painalluksella, samalla kun itse hiki valuen polki raivolla eteenpäin. Olimmekin varmasti hyvännäköinen parivaljakko. 😀


En ole koskaan ollut juhannuksen suurin fani,
kuten aiemmasta postauksesta voi aistia, mutta kyllä mökillä mieli lepää. Onkin ollut mukavaa viettää pari viikonloppua luonnon helmassa. Omat ongelmat tuntuvat mitättömiltä ja saavat vehreyden ympäröimänä ne oikeat mittasuhteet.

Okei, olen siitä onnellisessa asemassa, että konkreettisia ongelmia ei juurikaan ole.  Olen kuitenkin kokenut ”aikuistumiseen” liittyvää kipuilua ja pohtinut elämää syvällisemmin. Aikuistumiseen heittomerkeissä, koska aikuisiahan tässä mukamas ollaan.

Viime aikoina on tullut pohdittua (sekä podettua) myös ”Peter Pan-syndroomaa”, jonka olen diagnosoinut itselleni. Tästä tulen todennäköisesti kirjoittamaan oman postauksensa kun mielentila on oikea.

Postauksen otsikko muuten on jälleen juuri eikä melkein (huom. sarkasmi). Teksti harhaili aivan muille poluille, taisin pari lausetta juhannuksesta kirjoittaa? 😀 Noh, joka tapauksessa juhannus oli ja meni, olo on rento ja työpäivä meni tänään sumussa. Pitkien viikonloppujen jälkeen olen aina hieman jumissa, vaikea päästä arkeen kiinni aivojen ollessa yhä lomalaitumilla. Innolla odotankin elokuussa koittavaa, ensimmäistä kunnon kesälomaani ja sen jälkeen töihin paluuta. Jos olen jo nyt näin jumissa niin mitenkäs neljän viikon jälkeen? Varmasti aivan pihalla, mutta onneksi se ei ole niin vakavaa ja töihin on ilo palata kun rakastaa sitä mitä tekee.

Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon! We can do this 😉

Ja jos muuten tuntuu ettet selviä alias can not do this, niin osta suomalaisia mansikoita ja herneitä, olivat ainakin täällä Varsinais-Suomen suunnalla aivan mahdottoman hyviä <3

perhe oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *