Song For Friday – Ding A Dang Dong (ja viikon yleisiä tunnelmia)

THE CRAZY FROG – WE ARE THE CHAMPIONS (DING A DANG DONG)

”Ding a dang dong let’s rock that sound (ding, ding)
Everybody hear what’s going down (pum, pum)
Ding a dang dong we’ve reached the top (ding, ding)”

Okei, viime viikolla kun ilmoitin mahtipontisesti että uusi postaussarja alkaa ja joka perjantai tänne pamahtaisi biisi, niin en todellakaan ajatellut toisen biisin olevan Crazy Frogia tai muuta vastaavaa. Omissa kiillotetuissa mielikuvissani ajattelin postaavani jotain pirun syvällistä ja vaikuttavaa. Olin ottanut itseasiassa pari kivaa auringonlaskukuvaakin, mutta ne vaihtuivat taas allekirjoittaneen pärstään ja ilmeisiin. Kun ei lähde niin ei lähde. Sanomattakin taitaa olla selvää millä perjantai-fiiliksillä täällä ruudun toisella puolella mennään  –  olo on todella ding a dang dong ja kaikkensa antanut. 😀  Vaikka kuinka yritin miettiä jotain ”syvällisempää” biisiä, niin nope – tämä se vain pyöri mielessä. Tällä siis mennään, napataan hetkestä kiinni ja ollaan ylpeästi hölmöjä!

Biisillä on, uskokaa tai älkää, myös tunnearvoa. ”Back in the days” veljeni popittivat tätä biisiä (ja Crazy Frogia yleisestikin) jatkuvasti ja yhdessä perheen kanssa naurettiin biisejä muun muassa automatkoilla. Poikien onni ja fiilis oli niin tarttuvaa, että siitä tuli itsellekin super hyvä mieli! Kunnes sitten joku sai tarpeekseen ja vaihtoi biisiä, olikohan jopa teini-ikäinen Krista eli minä 😀 Summasummarum – biisi alkaa yhä tänäkin päivänä hymyilyttämään ja pyörii päässä juuri tällaisina aikoina, kun tuntuu että tekemistä on aivan liikaa. Silloin kun palikat eivät pysy enää käsissä, niin Crazy Frog valtaa aivoni yhdessä tamburini-apinan kanssa. Plus klassinen sirkus-tunnari ”tittitidididi-tittidiidi” (you know? 😀 ) tulee välillä tekemään soolon kaiken muun rämpytyksen keskelle.  Ja ei, nämä biisit ja musisoinnit eivät todellakaan auta pitämään niitä palikoita paremmin käsissä, mutta alkavat naurattamaan niin kutsutusti epätoivoisina hetkinä. Elämä on huomattavasti kevyempää, kun löysää välillä ruuvia ja antaa vaan mennä.

Kulunut viikko on tosiaan jatkanut samaa kaavaa koko kesän kanssa – se on hujahtanut vauhdilla ja viikonloppu olisi taas edessä! Töissä on pitänyt kiirettä ihmisten lomien myötä, viikonloput ovat olleet ja ovat yhä täynnä ohjelmaa. Tuntuu kuin päivät kiitäisivät silmien ohi kauhealla vauhdilla ja sitä vain yrittää tarttua elämän pieniin hetkiin, jotta voisi syksyllä tuntea eläneensä ”sitä unelmien kesää”. Mikä on koomista, eihän se elämä kesän loppumiseen lopu. Ainakin itselläni käy usein päinvastoin. Syksyllä herään henkiin ja elän paremmin hetkessä. Silloin tuntuu kuin kaikki olisi uutta ja jännittävää, virtaa riittää vaikka muille jakaa. Kesä on ihanaa aikaa, mutta ai että kun ne pimenevät ja syksyn viileät illat ovat vieläkin ihanampia. Tosin nyt viime aikoina on ainakin täällä Turun seudulla saatu nauttia varsin viileistä, jopa syksyisistä kesäkeleistä – henkilökohtaisesti en valita, olen huomattavasti pirteämpi kuin viime vuoden +30 asteen helteiden aikana. Mikä siinä on, että kesään ladataan kuitenkin hirveät paineet ja sitä odotetaan vuoden ympäri? Ja sitten kesällä voivotellaan puolessa välissä jo että kohta on syksy. Todennäköisesti lämpimät päivät ja valoisuus ovat suurimpia ”piiskureita”, mutta itsehän sitä loppupeleissä on oman kuplansa vartija ja millaisia odotuksia itselleen luo.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin – huippua viikonloppua kaikille! We are the champions! <3

PS. Unohdin täysin aiemmin sanoa, että jokaisen Song For Friday -biisin nimestä pääsette klikkaamalla Youtubeen. Jos siis haluaa niin FYI 🙂
PPS. Postauksen kategorisointi oli muuten todella haastavaa, tarvetta olisi kategorialle ”höpsöä” tai ”oma elämä”haha.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *