Tällä (arki)viikolla olen…

turku_suomi_evening.jpeg

… käpötellyt kotiin pakkaskelissä ja innostunut (taas) jouluvaloista. 

… fiilistellyt lunta. 

… laittanut asuntoa joulukuntoon, jouluverhot ja -kuusi welcome!

… katsonut kaksi ja puoli joululeffaa – ensin Kuninkaallinen Vaihtokauppa, sitten Jouluprinssi ja viimeisimpänä New Year’s Eve. Tosin kyseinen taitaa olla ennemminkin uuden vuoden elokuva? Joulu ja uusi vuosi melkeinpä sama asia heh. Paitsi että uuden vuoden suunnitelmat ovat aina viime hetken kehityksiä, josko sitä joku vuosi vain hengailisi kotona?

… elänyt koko viikon päivän jäljessä.

… toivottanut yllä olevan johdosta useammalle asiakkaalle sähköpostilla hyvää päivän jatkoa ja aina väärälle päivälle. Esimerkiksi torstaina lähti muutama ”Mukavaa keskiviikkoa!”. Nooooh ihmisiä sitä tässä vain ollaan 😀

… kuunnellut useamman tunnin Michelle Obaman elämänkertaa, inspiroiva opus!

… ärsyyntynyt toisena päivänä salilla väkimäärästä ja toisena taas nauttinut vapaista tangoista sekä painoista. Vaihtoehtoisten treenien keksiminen tuottaa työpäivän jälkeen päänvaivaa, joten suht tyhjälle salille lähtee täältä suuret peukut.

… jännittänyt bussissa matkalla töihin pysytäänkö tässä lainkaan tiellä – tiet ovat olleet super liukkaita ja välillä Fölillä onkin perä heittänyt uhkaavasti sivulle käännöksissä. Plus keskiviikkona kotimatkan bussi piti ihme tuuttausta, todennäköisesti sähkövian vuoksi, ja mielikuvitukseni alkoikin laukkaamaan turhan vauhdikkaasti. Olin ihan varma, että bussin jarrut hajoavat. No eivätpä hajonneet koska tässä ollaan, oli helpotus kun pääsi hyppäämään bussista pois :’D

… nauttinut omasta rauhasta ja nukkunut keskellä sänkyä Antin ollessa koko viikon työmatkalla.

…mutta silti odottanut innolla että Antti palaa takaisin kotiin (tänä yönä, jee!). Tyhjään kotiin on tylsää tulla ja kainalossa paras olla.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *