Helppoa sisustamista

Kaupallinen yhteistyö: POSTER STORE

Olin jo jonkun aikaa miettinyt, että makuuhuone tarvitsisi hieman piristystä, mutta en ollut vielä vain keksinyt että mitä. Haluan pitää huoneen aika pelkistettynä ja sisustuksen simppelinä, koska kyse on huoneesta missä rauhoitutaan ja nukutaan. Aamulla herätessä on kuitenkin ihan kiva katsella kauniita detaljeja, varsinkin kun aurinko valaisee huoneen kauniisti ja luonnollisesti. Minun sisustus-inspis yleensä voimistuu ja herää jo keväisin, ihan niin kuin luonto, niin tähän aikaan vuodesta onkin kiva lähteä toteuttamaan ideoita. Sisustaessa rakastan myös sekoittaa uutta ja vanhaa keskenään, niin nämä tyylikkäät ja edulliset julisteet sekä kehykset sopivat siis loistavasti meille kotiin luomaan haluttua tunnelmaa.

Ennen tilaamista yritin melko tarkasti suunnitella ja miettiä minkä kokoinen tila minulla on käytössä. Mittailin ja mietin kehyksien kokoja. Samalla yritin pitää värimaailmaa mielessä, niin että jonkinlainen punainen lanka säilyy. Yllättävän paljon aikaa menee, kun ajatuksella selailet kauniita julisteita samalla kun yrität valita itsellesi just ne täydelliset. Poster Store on kuitenkin tehnyt tämän aika helpoksi meille – he ovat selkeästi listanneet julisteet ja kehykset jonka alta löytyy eri kategorioita, mistä on helppoa lähteä liikkelle. Pystyt myös tallentamaan suosikkisi sydämen avulla. Valikoima ei myöskään ole liian suuri, eli jaksat hyvin selata kaikki julisteet ja klassiset kehykset läpi. Heidän sivuilta löydät myös todella kauniin inspiraatio-osion, missä on kiva käydä katsomassa toteutettuja julisteseiniä. Luonto ja ympäristö ovat hyvin tärkeitä elementtejä valmistuksessa ja julisteet onkin painettu laadukkaalle ilmastoystävälliselle paperille Ruotsissa.

Tunnelma oli melkein kuin jouluaattona kun sain paketin kotiin. Kaikki tuotteet oli vielä niin hyvin pakattuina ja jo se lämmitti sydäntä. Ja mikä parasta – julisteet eivät olleet rullalla, mikä helpottaa huomattavasti kehyksiin laittamista. Myös tuotteiden hyvä laatu tuntui heti käsissä ja oli helppoa lähteä kehystämään ja sisustamaan.

Päätin siis tehdä muutaman eri ilmeen samaan tilaan, eli makkariin. Eri julisteilla ja kehyksillä saat helposti ja edullisesti vaihdettua fiilistä mielesi mukaan huoneeseen kuin huoneeseen. Juuri tätä Poster Storen perustajaveljekset ovat halunneet – inspiraatiota ja energiaa omaan kotiisi.

Btw- myös kodinhoitohuone sai täydelliset pesuohjeet seinälle.

Myös teille ihanille on tarjolla jotain hyvää. Saatte -30% alennuksen koodilla: finasabina30 Poster Storen julisteista (normaali hintaiset), paitsi selection-osion julisteista. Tarjous on voimassa 14 päivää.

koti sisustus diy suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *