Terveelliset Mehevät Muffinssit (maidoton & gluteeniton)

Sovelsin näihin muffinseihin reseptiä yhdestä suosikki blogeistani, Chocolate Covered Katie:n sivustolta. Heti kärkeen on todettava, että muffinsseista tuli aivan taivaallisen hyviä!! Suosittelen lämpimästi. 

Tein kaksi makua, suklaa-hasselpähkinä-karamelli sekä sitruuna-valkosuklaa-vanilja. Mmmhh kuola alkaa valua suupielistä kun ajattelenkin näitä herkkuja! 

Itse tein tupla-annoksen taikinaa niin, että jätin pois ensin kaakaojauheen ja sitruunaesanssin sekä sitruunankuoren. Sen jälkeen jaoin taikinan kahtia, ja lisäsin niihin em ainekset. Paista muffinssit silikonivuoissa, ja koita malttaa odottaa että ne ovat jäähtyneet. Molemmista muffinsseista tuli todella muhevia ja meheviä, ja ne olivat täydellinen iltapäivän terveellinen herkkupala kahvin kanssa. Lisäksi ne hellivät vatsaa olemalla maidottomia ja gluteenittomia. 

Iloisia herkutteluhetkiä! xxx

 

11923363_10153137203832852_68056931_o.jpg

 

 

 

sitruunamuf.jpg

Sukmuf.jpg

 

 

11942477_10153137205232852_2016489965_o.jpg

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta DIY

Healthy Caramel Squares

Hi everyone! Good to be back after a little while 🙂 

Everyone loves caramel squares. I do as well although I don’t eat them that often because they are so so sweet, but oh boy aren’t they so good when I do!

This was my first time making raw & healthy version of caramel slices. You can find lots of recipes for them online especially from american web sites and blogs. I used 3 different recipes for my caramel squares, one for each layer:
Base from the Irish Little Green Spoon-blog, caramel from the Finnish book & blog  Kiitos Hyvää, and the top chocolate layer from the Australian Green Brick Road Health blog. Very international baking eh 🙂

My little caramel squares turned out great! They were also quite quick to make. To be completely honest; I personally don’t like too much the taste of dates. Then again my boyfriend was completely fooled by this ”fake” caramel and loved it. I just thought for me the sweetness of dates was a bit too much. I think it’s important to be hinest about these kind of things when you share recipes – some foods like banan, coconut, almond and dates have such distinctive taste that it’s only fare to give a little bit of ”warning”. So maybe have a small smell and taste of dates before and see if you like them 🙂 

Here is the recipe, hope you enjoy baking them! xxx 

 

image.jpg

 

poster.jpg

 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Hyvä olo Liikunta