Kesäkurpitsa Täytteillä
Kesäkurpitsaaaaa!
Leikkasin kesäkurpitsasta slaisseja, niin että kantaa jäi alle ja valkoinen ylöspäin.
Sen jälkeen maustoin kurpitsan ”viipaleet” suolalla ja pippurilla ja laitoin pienen nokareen voita päälle. Siksi että en käyttäny tässä tuorejuustoa mitä voi esimerkiksi lisätä tähä se tuo helposti ja tehokkaasti makua kyseiseen ruokaan.
Sitten otin puolikkaan vihreän paprikan, muutaman miniluumutomaatin, puolikas paketti tuollaista köntsä fetajuustoa, punasipuli, persilijaa ja puolikas purkki herkkusieniä. Kaikki pilkoin keskenään, maustoin valkosipulilla, suolalla, pippurilla, hieman chiliä ja pari tilkkaa sitruunamehua ja purkki tonnikalaa.
Sitte täytteet kurpitsojen päälle ja juustoraastetta mukaan. Uuniin 200’c ja kiertoilmauuni. Anna olla niin kauan kunnes juusto rapeutuu ja saa vähän ruskeaa väriä.
Ja sit eikun syömään..
Samalla sain myös tehtyä itselleni töihin aamuvuoroon huomiset eväät, eli kun pilkoin kaikki täyte ainekset ja sekoitin ne keskenään ja maustoin ne. niin ylijäämät mitkä ei mahtunu kurpitsojen päälle ni rasiaan vaan ja mukaan vähän niinkuin salaatti. Tää ruoka oli simppeli eikä mitään ihmeellistä mut ainaki terveellistä. Ei riisiä, pastaa, perunaa jne. Kasviksia ja kalaa eli bueno siis.
-Johanna