#kausikukka Tulppaani

Tulpaaniaika on parhaimmillaan ja otin viikonlopuna puolikkaan puntin kotiin. Sidoin niiden seuraan muutaman oksan nuppuista kirsikkaa sekä hieman jänönputkea Bupleurum.

Kukat eivät olleet täydessä nestejännityksessä, joten ne roikkuivat hieman rentoina vaasissaan. Perjantai-illan energiat eivät riittäneet muuhun kuin uuden, superiisin feta-tomaattipastan testaamiseen. Oli muuten maut kohdillaan ja ruokana just sellainen, mikä kannattaa tehdä kiireiltana. Resepti löytyy Liemessä-blogista.

Tässä nämä samat ihanuudet neljä päivää myöhemmin. Nuo tummat heteet on jotenkin tosi vangitsevat tässä lajikkeessa. Ja nämä kerrotut lajikkeet – näitä olis kyllä kiva saada vielä muissakin sävyissä. Onneksi tulppaanikausi jatkuu vielä muutamia viikkoja!

Kommentit (1)
  1. Rakastan tulppaaneja <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *