Luonnottoman kauniit vaaleanpunaiset pajut

Näin instagramisssa kuvia ihanista vaaleanpunaisista ja hennon vihreistä pajunkissoista ja hurahdin niihin täysillä – tosi suloisia ja herkkiä pajuja. Saatiin näitä vaaleanpunaisia sitten tällä viikolla töihin ja valitsin kotini kukat pajujen mukaan. Kavereiksi valitsin myös muita tämän hetken herkkuja; vaaleanpunaisia leinikkejä, perunanarsisseja, leukoijaa ja parsan oksan. Ihania pumpulisia sävyjä ja tekstuureja.

Talven aikana trendien aallon harjalla ovat olleet myös erikoisen väriset tulppaanit, neilikat, anemonet ja viimeisimpänä freesiat. Ruskean lila sävy on ihastuttanut ja ihmetyttänyt sekä asiakkaita, että  floristeja. Yhteistä näille kukille on se, että ne ovat oikeasti valkoisia ja ne ovat värjätty imeyttämällä. Maljakkoveden sekaan on laitettu väriainetta ja kun kasvi on värjäytynyt ”sisältä”, voi lopputulos olla melko luonnollisen oloinen.

Toinen talven trendeistä on ollut kukkien terälehtien kääntäminen, jolloin kukan muoto on jotain aivan muuta ja koko habitus on lähes tunnistamaton. Siitä aiheesta lisää joku toinen kerta.

Koska luonnollisuus on mun juttu, värjääminen ja muu muokkaaminen epäilyttää. Mutta kai mieltään voi muuttaa? Nämä hennosti värjätyt ovat  ainakin kivaa vaihtelua ja kun pieni manipulaatio on toteutettu hyvällä maulla, se on mun seulassa just kiva! Mitä tunteita tämä sinussa herättää – hitti vai huti?

Ainekset

koti sisustus trendit tyo
Kommentit (2)
  1. bodilybycloud
    26.3.2019, 08:31

    Vau! Ompa sinulla hienoja kubia täällä blogissa. <3

    1. Kiitos! Kukkia on kiva kuvata. Otan kuvani puhelimella mutta niistä saa yllättävän hyviä, kun vaan valoa on tarpeeksi. Haaveilen valokuvaamisen opiskelusta – siihen haluaisin ehdottomasti satsata jossain vaiheessa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *