Tämän hetken ihastukseni

Kävin eilen vieraissa eli piipahdin kukkaostoksilla muualla kuin omassa työpaikassa. Mä luulin perjantaina töistä lähtiessä, että pärjäisin ilman kukkia vapaapäivät, mutta sit iski vieroitusoireet.Tai oikeastaan mun piti viedä kukkia anoppilaan, mutta onnistuin sitten ostamaan samalla myös itselleni jotain herkkuja.

Valikoin mukaani kahta väriä `Butterfly´ leinikkiä, pari neilikkaa, yhden keltaisen tähdikin ja jouluruusun.

Tuo vaaleanpunainen Butterfly on ihana. Siinä on nyt yksi tai kaksi kukkaa auki yhdessä oksasta mutta myös noi pienemmät nuput avautuvat, joten kukista saa nauttia kohtalaisen pitkään.

Ja jouluruusu – ei ole onneksi nimensä mukainen, vaan hyvinkin keväinen tässä värissä. Sitten kun tuo keltainen Ornithogalum eli tähdikki vielä  aukeaa kunnolla, tulee mukaan myös pientä terää.

Ehkä testaan vielä myöhemmin nämä kukat toisenlaiseen vaasiin. Ajatuksena olisi nimittäin hakea näiden seuraksi vielä oksia puutarhasta.

Leppoisaa sunnuntaita!

koti sisustus oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Ihana kimppu! <3
    Sun blogin innoittamana mä oon alkanut tehdä itse kimppuja/asetelmia kotona maljakoihin. Nyt vaasissa on viisi teen/roosan väristä neilikkaa, pari baby blue eucalyptus oksaa ja muutama ukkoa haettu oksa, joihin on auennut hiirenkorvia. Seuraavaksi mun pitääkin opetella yhdistelemään rohkeammin erilaisia kukkia samaan kimppuun 🙂

    1. Tosi kiva kuulla! Tää on just yks syy miksi kirjoitan ja laitan kuvia kukista ja puutarhajutuista. Kukilla saa niin paljon hyvää mieltä ja kauneutta elämään, että voin vaan suositella kaikille. Ja kaikki ei aina edes makasa, koska Suomessa, voi aika usein saada myös kauniita luonnonkukkia maljakkoon jokamiehenoikeuksien turvin.

      Ei muuta kun kukkakauppaan ja teet just niin, että valitset tunteella – kolemstakin kukasta voi saada tosi kivan setin vaasiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *