Uusi Lily Style ja nainen Gardenerin takana

Tämä uusi blogialusta Lilyssä haastoi minutkin uusimaan ulkoasua ja hei, pistin uusiksi bannerin ja päätin myös julkaista itsestäni kuvan ja nimen täällä blogin puolella.

Olen hieman ujoillut tämän asian kanssa aiemmin, mutta asia on ollut mielen päällä. Tekemäni kimppu `Love me do’-messuilla, oli kuitenkin  rohkaiseva kokemus. Sijoituin neljänneksi ja se sai mieleni superiloiseksi! Silloiseen blogipostaukseen laitoin kuvan itsestäni, mutta nyt ajattelin esittäytyä paremmin.

Olen Maarit, Lilyssä jo vuodesta 2013 ja kirjoitan lähinnä omaksi ilokseni. Koska luovalla alalla työn tulos katoaa usein asiakkaan mukaan heti sen valmistuttua, päätin aikanaan pitää blogia, jotta jotkut töistä tulisi tallennettua kuvina toimittamaan CV:n virkaa.

Samalla olen myös ottanut selvää erilaisista kukista ja puutarhakasveista ja kertonut niiden käytöstä Suomessa. Erilaisia kasveja olen testannut siirtolapuutarhamökillä Helsingissä.

Erityisesti aiemmin, kun olin kesäisin töissä laadukkaassa puutarhamyymälässä, tuli kokeiltua vaikka mitä eksoottisiakin juttuja. Sittemmin asiat ovat keskittyneet enemmän floristiikan puolelle.

Olen kotoisin Kuusamosta,mutta asunut Helsingissä yli puolet elämästäni. Rakkaus luontoon kuin myös eläväiseen kaupunkiin ovat mun juttu. ’Trendikkäästi luonnonläheinen’ -tyyli kuvaa töitäni ehkä parhaiten. Havainnoin kasveja, kukkia ja ilmiöitä reissuilla ja kirjoitan myös niistä välillä blogissani. Kiireisimpinä sesonkeina jätän blogia vähemmälle ja satsaan instan päivittämiseen.

Moi siis kaikille, uusille ja vanhoille lukijoille. Toivottavasti tavataan edelleen!

Kommentit (2)
  1. Moi! Olipa kiva saada kasvot näiden ihanien kukka-juttujen kirjoittajalle 🙂 Tykkään sun kimpuista ihan hurjan paljon. Olet inspiroinut mua kokeilemaan myös itse kukkien sitomista ja asetelmien tekemistä.

    1. Hei kivaa tutustua! 😀 Ehkä välillä on hyvä, että tulee tuommoinen ulkoinen paine, niin tulee hieman vipinää kinttuihin.

      Tosi kiva kuulla, että oon innostanut sua ja ehkä muitakin. Se on tavallaan myös tän blogin idea – antaa inspiraatiota ihmisille. Tulppaanit on muuten helpoimpia kukkia kimpputreeniin. Mustikan varpuja tai koivun oksia vaan väliin ja saa lisää muhkeutta kimppuun!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *