auringonkukkia ja bataattiranskalaisia

74589C7B-8210-4206-82CA-577A502F5C42.jpgEilen minulla oli vapaapäivä ja olin sopinut meneväni äidin kanssa keräämään viimeiset marjat pois siirtolapuutarhalta. Olikin aivan upea sää ja siellä marjapuskien lomassa, tuulelta suojassa, tuntui vielä kesältä. Kerättiin kipot täyteen pensasmustikoita ja karhunvatukoita, olen kyllä niin kiitollinen, että isovanhemmat kasvattavat koko suvulle marjoja ja vihanneksia. Niin arvokasta saada lähiruokaa, vaikka asuu kaupungissa.

Päätimme poiketa vielä Haltialassa hakemassa auringonkukkia, mutta pelto, jolta olimme ennen kukkia poimineet, olikin aivan tyhjä. Ajoimme sitten aivan kotieläintilalle asti ja päätimme käydä katsomassa lampaita ja possuja, kun olimme kerran jo paikan päällä. Ja voi että, näimme maailman kauneimpia pitkäkarvaisia ylämaanlehmiä, ai että kuinka upean näköisiä eläimiä. Haimme vielä suloisesta kahvilasta bataattiranskalaisia – olisipa ollut suurempi nälkä, kuulemma tarjoavat hyviä burgereitakin!

E6765DB0-793E-4DF7-9129-0A47EB3AB4AF.jpg

Kotimatkalla ajoimme toisen pellon poikki ja näimme muutaman ihmisen keräämässä kukkia, joten käännyimme vielä sinne ja palasimme kotiin sylit täynnä auringonkukkia. Olivat kyllä todella pieniä ja harvassa, verrattuna toissavuoteen, mutta ihania ovat silti.

Koko päivä tuntui aivan minilomalta. Aurinkoa, luontoa, ihania keskusteluja, eläimiä.

Kiitos mama <3 

E6BACB7A-887C-409B-8422-6B98842C09C3.jpg

 

Kommentit (4)
  1. Voi, miten ihanalta sun päivä kuulostaa! Ihania nuo auringonkukat!

    1. Kiitos, oli mielettömän rentoa! On kyllä ihana opiskella ja oleilla kotona kun on ympäröinyt itsensä auringonkukilla 😀

  2. Erinomainen esimerkki siitä, kuinka pienistäkin asioista voi saada energiaa ja iloa. Kuulostaa aivan ihanalta päivältä 🙂

    1. Nimenomaan! Oli rento, ihana ja vähän spontaani päivä 🙂 Kiva kun kommentoit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *