vähän kissajuttuja sekä sitä sun tätä

 

2EF00CD0-425E-47EF-ABB2-A83EDC4E32A2.jpgNyt kun Alf-koirani vointi on mitä on (tasapainottumista on onneksi nähtävissä!), olen huomannut ajautuvani entistäkin lähemmäksi myös kissamme kanssa. Hän on vasta reilu kaksivuotias ja tulee itseasiassa aika hyvin toimeen 17-vuotiaan villakoiran kanssa. Tietysti hän vähän pitää tätä pilkkanaan, härnää ja ei päästä niin lähelle, kuin koira ehkä haluaisi, mutta häntä ei enää jännitä toisen läsnäolo, ja hän voi jopa rentoutua, vaikka toinen haluaisi enemmän huomiota ja tutustumista. 

Ilman muuttuessa viileämmäksi en nauti lenkkeilystä enää yhtä paljoa, tuntuu että nenä ja kurkku kipuilevat ja kuivuvat heti kylmästä ilmasta. Ja nyt kun on ollut näin kaunis ja aurinkoinen alkusyksy, olen huomannut lisääväni taas pelkkiä hitaita kävelyitä metsässä, sekä pihan seuduilla kissan kanssa. Olemme tällä viikolla lähteneet ulos jo kolmesti ja on ihana nähdä, miten paljon nopeammin Jupiter rohkaistuu kävelemään ympäriinsä, mitä useammin ulkona käy. Ainakin meidän kissan kanssa kävely kasvattaa huimasti myös kärsivällisyyttä (jota minulla tiettyjä asioita kohtaan on hyvin vähän), sillä maailmassa on niin paljon nähtävää ja tarkkailtavaa, ihan ilman liikkumistakin. 

57B30DBA-2BBA-4529-B5D1-1B6CC3904507.jpg

Putoilevat lehdet, muuttolinnut, loppukesän hyönteiset, jo väriään vaihtavat rusakot ja kuivat puiden oksat maassa tarjoavat tarpeeksi ihmeteltävää puoleksikin tunniksi ja uskon, että ihmistenkin kannattaisi pysähtyä ja vaalia kauden muutosta. Aina, kun pääsen yli siitä tunteesta, että nyt pitäisi kävellä eteenpäin, aivan turhaa tämmöinen seisoskelu ja hyväksyn paikallaanolon ja liikkumisen kissan ehdoilla, minut valtaa semmoinen suonissa tuntuva hitaus ja hetkessä eläminen. Harvoin sitä menee yksin pihan nurmikolle seisomaan ja tuijottamaan ruohonvarsia. Parasta on se, kun seuraan Jupiterin katsetta ja huomaan aivan uusia asioita tutussa ympäristössä. 

 

Tänään illalla menemme katsomaan The Trip to Spain -elokuvan, joka näytetään osana Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleja. Haluan joka vuosi mennä katsomaan ainakin jonkun R&A leffan, mutta valikoima on niin suuri, etten ikinä oikein jaksa nähdä vaivaa sen läpikäyntiin. (pikkuseikkoja) -blogi listasi (vain) viisi leffaa, jotka voisivat olla katsomisen arvoisia, ja minä menin ja ostin liput niistä kahteen. Kiitos siis!

C463B275-7F76-466A-858F-D3CFA7445B73.jpg

Aivan ihanaa ja aurinkoista sunnuntai-iltaa!

– GG

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *