Maanantain mietelause: Just let..

”Just let go. Let go of how you thought your life should be and embrace the life that is trying to work its way into your consciousness”

Tämä mielelause osuu jotenkin erityisen hyvin tähän vuoteen: niin monet suunnitelmat on peruuntuneet tai muuttuneet. Ja monen elämäntilanne myös muuttunut. On pitänyt oppia arvostamaan yksinkertaisempia asioita ja nauttimaan siitä mitä on tässä ja nyt. Lähellä. Itse olen kipuillut myös sen kanssa etten ole elämässäni tietyllä osa-alueella siellä missä kuvittelin tässä vaiheessa elämääni jo olevani.

Ikävä kyllä juuri nuo ennakko-odotukset satuttavatkin meitä eniten .Tai siis se, etteivät ne täyty. Josko osaisimme olla odottamatta mitään. Mutta sitten toisaalta kipu on tärkeä opettaja ja suunnannäyttäjä: sen avulla tiedämme mitä kohti haluamme kulkea. Tulevaisuus on epävarma ja harvoin asiat menevät juuri niin kuin haluaisimme, joten oman onnellisuuden kannalta tärkeää olisi opetella olemaan kiitollinen kaikesta siitä mitä on. Hyväksyä ja arvostaa sitä kaikkea mitä elämä nyt on. Vaikka meillä ei olisi kaikkea mitä haluamme, on meillä kuitenkin niin valtavan paljon mistä olla kiitollisia. Ihanaa viikon alkua sulle!

kulttuuri runot-novellit-ja-kirjoittaminen oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *