Valmistautuminen uutta yritystä varten
Kirjoitin vähän aikaa sitten pieleen menneestä mehupaastosta. Yritin siis kolmen päivän ajan juoda ainoastaan itsetehtyjä mehuja ja poistaa kehosta kuona-aineita ja muita ei- keholle-hyödyllisiä aineita mitä se ei muuten jaksa tai ehdi poistaa kiireisen elämäntavan takia. Mehupaasto oli tosin keholleni totaalinen shokki ja loppui lyhyeeseen kun aloin voimaan liian pahoin.
Sen jälkeen olen tosin valmistellut kehoani uuteen paastoon. Olen joka päivä juonut itsetehtyjä mehuja mutta normaaliruokavalion lisäksi. Mehuissani ei ole laisinkaan hedelmiä, tai maksimissaan ruokalusikallisen verran, koska en halua täyttää kehoani sokerilla (paitsi aamuisin juon mehua jossa appelsiini ja kaksi porkkanaa). Eniten juon mustakaalista, pinaatista, persiljasta ja parsakaalista tehtyä vihreetä mehua johon lisään limettiä tai inkivääriä. Selleriä ja kurkkua kykenen syömään mutta mehuissa ovat aivan liian kammottavia.
Muutamina päivinä olen lounaan sijasta juonut mehua ja siten myös totutellut kehoa tulevaan mehupaastoon. Alkoholia en ole nauttinut laisinkaan ja kahvin juontia yritättänyt vähentää. Nyt olen taas menossa työmatkalle, joka pilaa hieman valmistautumisprosessiani joten pidennän tätä totutteluvaihetta vielä vähän lisää ennen sitä the real thing:iä. Minua kiinnostaa kovasti nähdä ja kokea, tulenko voimaan yhtä pahoin vai kykenenkö tällä kertaa suorittamaan kolmen päivän detoxin.