KEVÄTTÄ KOTONA JA TAULUJEN PÄIVITYSTÄ + ALENNUSKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Heippa ja ihanaa tiistaita! ♥

Vihdoin valo alkaa viedä voittoa pimeydestä ja töistä lähtiessä ei ole enää pimeää – jess!! Siitä innostuneena ja tammikuun totaalisen sisustuksen suhteisen lamaantumisen jälkeen aloin taas saada uutta intoa kodin sisustukseen. Puunasin koko kämpän läpikotaisin ja vaihdoin hiukan raikkaampia sävyjä tyynyihin. Tammikuu meni nimittäin lähinnä pipoja ja pupusukkia kutoessa, harrastuksissa juostessa ja uusia käsityöprojekteja suunnitellessa. Tauluja, muutamia tyynynpäällisiä ja vilttejä vaihtamalla ilme muuttuikin heti kivasti raikkaammaksi syksyn ja talven lämpimien murrettujen sävyjen jälkeen. Käytin taulukollaasissa pohjana samaa kollaasia kuin aiemminkin, mutta vain muutamaa kuvaa lukuunottamatta kaikki julisteet menivät vaihtoon.

Vasemmalla ylhäällä on pieni kyykystaulu (Dove) ja sen kaverina hempeä kukkataulu (Pink Ranunculus One). Lisäksi mukaan pääsi leijona (Lion B&W), abstrakti taulu (Abstract Fragments No2),kamera (Vintage Camera), ihanan rauhallinen kaisla taulu (Grass), graafinen lintutaulu (Cranes In Moiré) ja kasvi (Botanical Double Exposure)

Sisustusvimmani ei suinkaan päättynyt olohuoneeseen vaan kaikkien tilojen taulut saivat päivitystä. Eteiseen pääsi mikäs muukaan kuin upea kaunis hevonen (Horse) ja se sai ympärilleen ruusukultaiset kehykset, jotka sopivat täydellisesti nefriitillä maalatun seinän kanssa yhteen. Kuvassa ei näy, mutta taulun yläpuolella roikkuu myös pallomainen ruusukultainen valaisin.

Armas tuli tarkkailemaan mun touhuja.

Makuuhuoneeseen halusin maalausmaisia rauhallisia kuvia. Naisen kuvan halusin ehdottomasti, sillä se muistuttaa mummini seinällä olleesta maalaauksesta, joka nykyään on vanhemmillani. Lopulta päädyin valitsemaan naiselle pariksi rauhallisen sinisävyisen taulun (Faded Horizon) niin ja tuo naistaulu on Back Watercolor. Olen näihin valintoihin todella tyytyväinen ja ne luovat makuuhuoneeseen juuri sitä rauhallista tunnelmaa, josta haaveilin. Vielä kun löydän haaveilemani uuden hiekansävyisen päiväpeiton niin lopputulos on täydellinen! Huomasitteko muuten, että taulut ovat siirtyneet lipaston päältä nojaamasta seinälle. Oi miksi miksi en ole laittanut niitä seinälle aiemmin? Kokonaisuus on paljon rauhallisempi, eikä tarvitse enää pelätä, että kissat kaataisivat tauluja. Kummituspuun herkkyys sopii mielestäni täydellisesti taulujen pariksi vai mitä mieltä olette?

Ilokseni ja iloksenne saan jakaa teillekkin alennuskoodin Deseniolle. Koodilla “haamatkaportsaan25” saat 25% alennusta julisteista 5.-7.3.2019 välillä. Alennus ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- tai persoonnalisia julisteita. Desenion valikoimaan pääsette tutustumaan TÄÄLLÄ!

*Julisteet saatu yhteistyössä Deseniolta.

Mitäs tykkäätte tästä päivityksestä tauluissa?

-Maria

Kommentit (4)
  1. Heippa! Kiitos ihanasta kommentista. No se onkin vähän hankalampi juttu. Ostettiin lasit firmasta, joka tekee toimistoihin äänieristettyjä neuvotteluhuoneita. Nämä olivat heille ylimääräisiä vääränkokoisia laseja. Voin laittaa heille viestiä, että myyvätkö näitä normaalisti eteenpäin, jos haluat! 🙂 Lasit kiinnitettiin puiseen runkokehikkoon valmiina elementteinä ja sen jälkeen lasien reunoille teetettiin pellit Kourukeskus Paappasella mittojen mukaan.

    1. Se olisi hienoa, jos voisit kysyä. Kiitos. Meillä tila on tosin aika haastava, sillä katto on viisto. Voi olla ettei heiltä löydy meille mitään sopivaa.

      1. Se lasifirma on Vetrospace Oy 🙂

  2. Ei liity aiheeseen, mutta mistä olette hankkineet nuo makuuhuoneen lasiseinät? Suosittelisitteko heitä? Sillä olemme miettineet samanlaista ratkaisua tilanjakajaksi. Kiitos jo etukäteen. Teillä on kaunis koti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *