Kisujen kuulumisia

Heippa!

Täältä niitä taas tulee pitkästä aikaa, nimittäin meidän karvapalleroiden kuulumisia! Armas ja Lempi odottavat jo innolla muuttoa uuteen kotiin. Siellä on tilaa vipeltää suuressa talossa ja ympärikin asti talossa pääsee, jos kaikki väliovet jättää auki – jihaa ja hippulat vinkumaan!

Kissat ovat jälleen näin syksyn hiljalleen saapuessa siirtyneet sänkyyn nukkumaan. Lempi oikein kiiruhtaa juosten sänkyyn, kun tulemme hammaspesulta kylpyhuoneesta. Sitten hän odottaa jalkopäässä, että pääsen peiton alle ja tassuttelee sitten jalkojani pitkin rintani päälle iltahaleille. Oikeasti tämä on niin hellyyttävä tapa, että sydän meinaa pakahtua! Armas odottaa mieheni jalkopäässä tai vatsan päällä, että Lempi on saanut halimiset hoidettua ja siirtyy sitten tyynyni viereen kerälle nukkumaan.

Kovaa touhua on ollut muutamana iltana, kun yöperhonen on eksynyt sisään avoimesta ikkunasta. Molemmat seuraavat ötökkää kuin hai laivaa ja pyydystävät sitä innokkaina.

Kasvit riivaavat Lempiä edelleen, vaikka suuremmilta tuhoilta onkin vältytty. Tosin yhtenä päivänä juuri ennen asuntonäyttöä yksi suosikkiruukuistani oli pudonnut kasveineen päivineen lattialle ja mennyt rikki – onneksi ruukkuja saa uusia.

Pahvilaatikot on parhaita! Tilasin loman loppuessa Ruokaboksin meille testiin ja siinä missä me ihmiset tykkäsimme paketin sisällöstä rakastui Lempi vähintään yhtä paljon itse laatikkoon. Siellä hän sitten istua kököttää onnellisena ja kääntää välillä laatikon kyljelleen.

-Maria

Kommentit (2)
  1. Niin söpöt, ai että. Ovatko sisäkissoja?

    1. He on kyllä ❤ ja molemmat ihan omanlaisia persoonia🖤🤍 Kyllä he on sisäkissoja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *