Pienen vessan iso remontti

Heippa tyypit!

Remppajuttuja blogini alkuajoilta innokkaina lukeneet tulevat pitämään varmasti tästä! Olemme nimittäin remontoineet nyt meidän pienen alakerran vessan, jonka remontointi kuitattiin aiemmassa remontissa 2017 lähinnä pintojen maalaamisella. Nyt uutta intoa oli kertynyt sen verran, että päätimme remontoida pienen vessan uuteen uskoon. Ihanat Domus classicalta hankitut laatat olivatkin odottaneet kellarissa jo aivan liian pitkään!

Wc on todella (todella) pieni (0,8m2) ja sijaitsee yläkertaan johtavien portaiden alla. Nyt remontoidessa seinät tehtiin uudelleen ja suoristettiin, sillä vanhassa talossa kaikki on enemmän tai vähemmän vinoa 😀 Se oli varmasti projektin työläin ja ärsyttävin homma, jos mieheltäni kysytään. Seiniä myös siirrettiin aavistuksen ulommas tilan maksimoimiseksi ja lopulta noilla saaduilla senteillä olikin yllättävän iso vaikutus, jonka huomaa nyt kun wc on käytössä. Vessan seinät maalattiin Tikkurilan Tunturipaju-sävyllä ja yksi seinä paneloitiin sormipaneelilla ja vahattiin Osmo Colorin kuusi-vahalla. Peili hankittiin Rustasta ja leikattiin itse puoliksi, kun valmista puolikasta peiliä ei löytynyt mistään. Lattialaatat on hankittu Domus Classicalta ja ne on i-h-a-n-a-t! Katossa valaistuksena on spotit ja lisäksi tunnelmavaloa on luotu ledinauhoilla, joilla saadaan epäsuoraa valoa esimerkiksi peilin takaa. Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä ja nyt vähän houkuttelisi remontoida lisääkin. Kaikki tuntuu niin tylsältä, nyt kun tuo vessa on aivan uusi. Ehkäpä seuraavana vuorossa on makuuhuoneen matala seinä, jonka panelointia olemme miettineet tuolla samaisella sormipaneelilla. Siitä tulisi kivaa yhtenäisyyttäkin asuntoon, kun samoja materiaaleja on eri tiloissa.

ENNEN vessa näytti tältä:

 

SITTEN välissä näytti jonkin aikaa tältä:

Ja viimein kaiken sahaamisen, maalaamisen ja muun työn JÄLKEEN näyttää tältä:   Mitäs pidätte? Me ainakin ollaan supertyytyväisiä lopputulokseen!

-Maria

Kommentit (6)
  1. WC:ssä on todella upea lattia ja laattojen sävy toistuu seinissä. Upeita laattoja on tarjolla nykyään. Harmooninen kokonaisuus.

    1. Kiitos! Nykyään saa kyllä vaikka mitä ihania laattoja😍

  2. Tosi kivannäköinen vessa, erityisesti tuo seinien väri! Meilläkin on suunnitelmissa vessaremontti kotimme alakerran vessaan, joka on lattiasta kattoon 70-lukua.. 😀

    1. Kiitos! Seinien väriä mietittiin pitkään, mutta tuo tunturipaju oli kyllä hyvä valinta. Tsemppiä remonttiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *