4. päivä

Mökillä on vaikea ajatella rahaa. Täällä mielessä ovat enimmäkseen mustikat, kävyt, uiminen, Nya finans -pelin voitto, viltillä loikoillen hyvän kirjan lukeminen ja sen sellainen. 

 

Kun eilen olin kaupassa laittanut ostoskoriin kallista erikoisolutta ja seitanpihvejä ja antanut avopuolison maksaa, olisi tuntunut falskilta väittää, etten muka olisi kuluttanut mitään. Tänään ehkä voisin taas sanoa, etten ostanut mitään. On tietysti selvää, että jonkun rahoillahan sitä enimmän osasta aikaa joka tapauksessa elellään; harvoin mikään on läpeensä ilmaista.

 

Halvan elokuuni tavoitteena ei toisaalta olekaan ensisijaisesti (ainakaan vielä tässä vaiheessa) luoda uusia toimintamalleja, vaan aika suoraviivaisesti ja yksinkertaisesti koittaa kuukauden ajan käyttää mahdollisimman vähän rahaa. Ehkä siihen mahtuu pikkuisen myös muiden siivellä loisimista. Mutta hienotunteisesti ja tyylillä. 

 

Päivän oivallus: Välillä on hyvä unohtaa raha-asiat kokonaan.

Kommentit (1)
  1. KalleKröger
    4.8.2018, 20:00

    Henk.koht pyrin olemaan ajattelematta rahaa joka päivä, en kyllä koskaan onnistu. Mutta plan b on olla stressaamatta rahasta joka päivä, siinä olen jo vallan mainio. Päättänyt uskoa siihen faktaan, että ei tässä lottovoittajaks synnytty.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *