Kesäkurpitsakakkua

 

Ajauduin itse eräänä päivänä keskelle väittelyä, jossa siis kaksi ihmistä hehkutti kuinka he syövät roskaruokaa päivittäin ja voivat todella hyvin. Huomasin yhtäkkiä puolustavani kookosöljyn terveellisyyttä. Siinä vaiheessa tajusin lopettaa. Jotenkin menee ihan sanottamaksi.

Lupasin tehdä heille tätä kakkua, jos se vaikka saisi mielen muuttumaan.

Ohje löytyi ihananasta ”everyday detox”- kirjasta, joka saapui muutama päivä sitten.

1-DSC_0185.JPG

Tämänkertaiseen tulee mukaan kesäkurpitsaa!

Kesäkurpitsainen-juustokakku

Pohja

3dl pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä

2rkl vaaterasiirappia

2rkl sulatettua kookosöljyä

ripaus suolaa

Päällinen

4dl väh.2t liotetettuja cashewpähkinöitä

yksi kuorittu ja raastettu kesäkurpitsa

3rkl puristettua sitruunanmehua

1/2dl sulatettua kookosöljyä

1dl hunajaa

1tl vaniljaesanssia

ripaus suolaa

Laita pähkinät tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes pähkinät ovat murskaantuneet (varo ettet sekoita liikaa tai pähkinöistä alkaa muodustumaan pähkinävoita). Lisää siirappi, kookosöljy ja suola ja sekoita. Painele seos leivinpaperilla vuoratun kakkuvuoan pohjalle.

Meidän poika rakasti tätä kakkua!

image.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *