Kookoskvinoa
Mie selvisin ensimmäisen Crosfit-tunnin. Tunti oli tosin vasta skills-tunti ja opittiin muun muassa oikea oppinen maastaveto. Hyvä fiilis ja meninki! Tänään illalla kyykkyharjoitukset ja ensi viikolla vielä kaksi tuntia, jonka jälkeen voikin osallistua normaaleille WOD-tunneille. Ihan parasta, että on laji, jossa ei tarvitse hyppiä ja pomppia ympäriinsä alkulämmittelyssä ja jossa varmasti tuloksia syntyy, jos vain käy treenaamassa säännöllisesti. Aion aloittaa aluksi vain kaksi kertaa viikossa, koska aikataulut.
Muutama kerta myös jäljellä sarjalipusta toiseen lempilajiin, nimittäin hot joogaan, jospa nekin ehtisi käyttämään pian.
Eilen illalla ennen lähtöä keitin kvinoaa valmiiksi kookoskvinoaa varten. Tein kerrankin tarpeeksi ison satsin, niin että sitä riittää muutamaksi päiväksi. Tämä kookoskvinoa on todella helppo valmistaa.
Tämä resepti on myös sokeriton eikä sisällä hedelmää paitsi pienen määrän kookosta. Tämä välipala on täynnä proteiinia, lisäksi inkivääri on hyväksi vastustuskyvylle ja ruoansulatukselle. Kurkuma antaa kauniin värin. Lisäsin vielä pinnalle päärynän paloja sekä granaattiomenan siemeniä. Myös ananas saattaisi toimia hyvin!
Kookoskvinoa
2dl kvinoaa
1tl kurkumaa
1tl kanelia
1tl raastettua inkivääriä
1tl kookosvoita
1/2dl murskattuja taateleita
2rkl kookosraastetta
ripaus suolaa
Laita kaikki ainekset pannulle ja lämmitä noin minuutti kunnes kookosvoi on sulanut. Nauti!
Eipä muuta kuin mukavaa perjantaita!