Maapähkinäkakut kvinoapopseilla

Korvikkeita on moneen makuun ja tilanteeseen. Yhdelle on kuitenkin tarve tässä taloudessa, nimittäin jälkiruoan korvikkeilla. Sille kun ruoan jälkeen ei todellakaan ole nälkä ja linjat vieläkin paukkuu siihen malliin raskauden jäljiltä, ettei yhtään mitään ylimääräistä pidä suuhun laittaa. 

Löysin ohjeen näihin maapähkinäkakkuihin internetiä selatessa, nämä toimivat hyvin kun makeanhammasta rupeaa kolottamaan.

Maapähkinäkakut

3dl quinoa popseja

1dl maapähkinävoita

1dl kookosvoita

2rkl kookosöljyä

1,5rkl vaahterasiirappia 

1tl vaniljiauutetta

Sekoita kattilassa matalalla lämmöllä maapähkinävoi, kookosvoi, kookosöljy, vaahterasiirappi, ja vaniljauute kunnes kokonaan sulanut ja sekoittunut. Kaada seos quinoa popsien sekaan ja sekoita. Laita valmis seos muffinssivuokiin ja laita noin tunniksi pakkaseen, jonka jälkeen säilytä jääkaapissa.

 Kakut

Kakkupino

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *