Rapsakkaa

Kaapista löytyi ylijääneitä chian siemeniä, internetistä ohje näihin näkkäreihin.

Ohje on niin helppo kuin sekoita desi chiansiemeniä noin pariin desiin vettä ja lisää kurpitsansiemeniä, pinjansiemeniä, puolikas raastettu sipuli ja yksi raastettu valkosipulinkynsi. Suolaa ja yrttejä mausteeksi.

Paista uunissa 175 asteessa ensin puolituntia, jonka jälkeen leikkaa osiin ja käännä (helpommin sanottu kuin tehty) ympäri lastalla.

Maistuu parhaimmalta itse tehtyyn hummukseen dipattuna.

Uppoaa tekijälle. Aviomiehen kommentti oli; ” tais vähän kärähtää, on vähän rapsakkaa” ja lapsi nyrpisti nokkaansa.

 

image_7.jpg

image_2.jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *