Harharetkiä 1 vuotta!

Uskomatonta, mutta huomenna aikaa on tosiaan vierähtänyt kokonainen vuosi siitä, kun perustin tämän blogin! Yli sata blogipostausta myöhemmin elämässä on tosiaan tapahtunut paljon kaikenlaista, mutta blogi onneksi on selvinnyt jotakuinkin mukana matkassa.

Aihepiirit ovat rönsyilleet vähän suuntaan jos toiseenkin, ja kieltäydyn edelleen luokittelemasta Harharetkiä minkään yhden kategorian alle. Vain yhteiskunnallinen blogi Harharetkiä ei ole, mutta ei tätä nyt hyvällä omatunnolla voi kaiketi lifestyleksikaan nimittää. Kirjoitan ennen kaikkea, koska halusin ”hiljentää päänsisäistä kohinaa”, kuten taisin aloittaessani kirjoittaa. Vaikka kaikenlainen kategorisoiminen tuntuu itselle päälleliimatulta, henkilö- ja blogibrändien aikakaudella joskus pohdin, mitä Harharetkiä oikeastaan on.

Image (11).jpg

Koska tähän väliin ei ollut mitään fancya juhlakakkukuvaa, niin kuva viikonlopun juhlista!

Joskus kuulemma herätän vähän maailmantuskaa, koska tykkään jauhaa epäkohdista. Oikeasti olen kyllä perusluonteeltani mielummin positiivinen, vaikka syyllistyn ajoittain kyynisyyteen. Blogissa on tulevaisuudessakin varmaan liian vähän kuvia, kun en niitä oikein ehdi tai muista ottaa. Olen kuitenkin todennut, että lifestyle-aiheista kirjoitetaan jo vaikka kuinka monessa blogissa todella hyvin, että turhaanpa minä varmaan niihin tarttuisin! Vähän henkilökohtaisemmat, oman elämän jutut jäävät varmaan tulevaisuudessakin käsittelemättä; se vaan ei tunnu minulle ominaiselta tavalta olla ja kirjoittaa. On helpompi puhua asioista kuin itsestään.

On kiinnostavaa seurata, mihin blogimaailma tulevaisuudessa kehittyy. Itse en välttämättä toivo bloggaamisesta ammattia, mutta on kiinnostavaa nähdä, minkälaisia töitä sosiaalinen media tulevaisuudessa tarjoaa. Ja on tosi siistiä, että tännekin on eksynyt lukijoiksi varmaan satoja tyyppejä, joita en oikeassa elämässä tunne!

Ei tuuleen jaksa kuitenkaan yksin huutaa, joten kiitos kaikille, jotka olette vuoden aikana kommentoineet joko netissä tai kasvotusten! Myös kaikki kehut ja kannustus ovat tosi tärkeitä ja arvostan niitä kovasti. Kiitos myös eräälle kaverille, joka korjaa teksteistä virheitä (tunnistat kyllä itsesi :D). Siispä vain kohti uusia haasteita!

Lopuksi haluaisin kysyä: mikä teistä Harharetkissä on parasta, entä mikä mättää? Mistä haluaisitte lukea tulevaisuudessa?

puheenaiheet hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Hei ihanaa, paljon onnea!! 🙂

    1. Jee, kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *