Kesän 2018 bucket list

Koska olin viime kesän muilla mailla, tänä vuonna Suomi-kesän fiilistely on tuntunut erityisen kivalta. Viime kesänä listasin koti-ikäväpäissäni asioita, joita kaipaan Suomesta. Nyt niitä pitäisi sitten vissiin nauttia ihan tosissaan!

248DAE41-248B-491D-8E97-7FBB41E627EF.jpeg

1. Kolille vaeltamaan

Mainitsin Kolin ensimmäistä kertaa kesällä 2016… Minun tapauksessani asioilla joskus kestää vähän kauemmin muuttua puheesta toiminnaksi, kun aina tulee jotain muuta. Nyt autiomökki on kuitenkin varattu, vaelluskengät rasvausta odottamassa ja reppu odottavan näköisenä nurkassa. Heinäkuu, tule jo!

D8FBDE55-DDA8-48A1-8186-DAC56B5DBD67.jpeg

2. Saaristoon haistelemaan merta

Ahvenanmaalle matkustamisesta taisin ensimmäisen kerran puhua 10 vuotta sitten, mutta eipä sekään ole vielä muuttunut puheesta toiminnaksi… Kunnes kumppani meni ja varasi yöpymisen saaristosta synttärilahjaksi. Pakko kai se on! Samalla reissulla suuntaamme ulkosaaristoon Jurmoon, jossa on alpakoita. Saarella on ehkä maailman sympaattisimmat nettisivut.

BDB3EDF5-7757-43B5-9E7B-50D849B4706E.jpeg

3. Vesille!

Kesällä 2015 tein opiskelukavereiden kanssa elämäni parhaan lähimatkailureissun: pakkasimme teltan ja kamat reppuihin, vuokrasimme Meri-Rastilasta Itä-Helsingistä kajakit ja meloimme Vuosaaren edustalle Hattusaareen yöksi. Ihastuin melontaan niin, että vakuuttelin itselleni etten edes haluaisi purjeveneeseen vauraiden tammisalolaisten lipuessa ohi vitivalkoisilla pursillaan skumppapulloja auki poksautellen (niin vissiin).

DEA10ACC-C967-47E3-BB9F-92247C35E464.jpeg

4. Juhli kesää, kohta se on ohi

Valloitimme viime viikonloppuna taloyhtiömme pihalla olevan pöytäryhmän brunssikäyttöön ja vakuutuin siitä, että maailma on parempi paikka elää, kun juhlia on paljon. Etenkin kesäjuhlia. Suosittelen joka ukolle ja akalle mökkisitsien järjestämistä! Vähän kuin rapujuhlat, mutta ilman rapuja.

Lisäksi haluaisin tehdä pyöräretkiä, käydä Kotkan saaristossa, viettää tylsistymiseen asti aikaa mökillä ja lukea useamman kuin yhden kirjan.

Mitä teillä on kesäsuunnitelmissa?

puheenaiheet hopsoa ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (4)
  1. Moi!

    Huomasitko jo ensi viikon maanantaina järjestettävän Lilyn Afterwork-tapahtuman? Tapahtuma pidetään uudessa Más Rooftop Barissa Narinkkatorin laidalla ja on avoin kaikille Lilyn bloggaajille. Ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/hei-bloggaaja-tervetuloa-lilyn-afterwork-tapahtumaan-11-kesakuuta

    1. Ah, kiitos vinkistä! 🙂 Yritän ehtiä töiltäni mukaan!

  2. Ei vitsi, mä oon yrittänyt houkutella kaikkia kokeilemaan mun kanssa kesällä melontaa! Toistaiseksi kukaan ei oo ihan kauheasti innostunut… jos siis satut suunnittelemaan melomista jatkossakin, niin saa olla yhteydessä! 😀 

    (Mielikuva ohi lipuvista vauraista tammisalolaisista nauratti myös kovasti.)

    1. Mitä ihmettä, miksiköhän melonta ei nappaa? 😀 Mut mä lähen kyllä tosi mielleläni seuraks – laitetaan viestiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *