Kiitos 2015!

Olen aina pitänyt vuoden vaihtumisesta. Vaikka periaatteessa pitäisi pysähtyä pohtimaan elämäänsä useamminkin kuin vain kerran vuodessa, enkä harrasta uudenvuodenlupauksia, on vuodenvaihteessa aina kiva vähän miettiä, miten sitä on tullut kuluneen vuoden aikana nähtyä, koettua ja opittua. Vuonna 2015 olen kokenut ja oppinut hurjasti sekä itsestäni että muista, ja ennen kaikkea tavannut itselleni todella tärkeitä ja läheisiä ihmisiä. Vuoden 2015 muistankin varmasti monista ihan mahtavista tyypeistä ja polveilevista keskusteluista, niin vanhojen kuin uusienkin ystävien kanssa, oli se sitten suomeksi, ranskaksi tai englanniksi. Erityisesti kaikki te, jotka olen tavannut tämän vuoden aikana: on ollut ilo tutustua teihin. Anteeksi esimerkiksi kaikille teille, jotka olitte kanssamme kapakassa, kun innostuimme porukalla kohkaamaan kovaan ääneen ulkopolitiikasta siitä mitään tietämättä.

2015.png

Randomeita otoksia kännykän arkistojen uumenista.

Vuonna 2015 myös…

…kuuntelin Spotifyn mukaan musiikkia noin kuukauden edestä. Veikkaan, että kaikkien keikkojen, soitettujen vinyylien ja radion säestäessä kulutettujen siivouspäivien jälkeen päästään huolestuttaviin lukuihin. Vuonna 2016 aion kuunnella vielä enemmän ja ennakkoluulottomammin: niin Antti Tuiskua kuin modernia jazzia, rapia unohtamatta. Elämä on liian lyhyt yhteen musiikkityyliin jämähtämiseksi, enkä enää jaksa edes yrittää esittää katu-uskottavaa.

…värjäsin hiukseni vaaleanpunaisiksi, mikä on radikaalein valintani sitten yläasteen Dingo-takatukan (kampaaja ei ehkä ihan hiffannut, mitä halusin). Lisää värejä ja kreisejä valintoja vuoteen 2016!

…sillä vuoden 2015 luottovaatteet (farkut ja musta poolopaita) eivät varsinaisesti kuulu kategoriaan ”kreisit valinnat”. No, Steve Jobs on hyvä pukeutumisidoli. Onneksi on myös glitterkenkiä ja kuviohousuja.

…kävin hurjan monessa uudessa paikassa, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kouvolassa ja Chicagossa, Asikkalassa ja Oslossa. Kiitän lentodiilejä, mutta vuoden 2016 teemana pitää olla ekologisemmat valinnat. Reilaaminen kiinnostaa, kaikkien lukioikäisten suosikkivalinta on vielä kokematta.

…pohdin ja opin enemmän kuin koskaan ennen, ehkä myös siksi, että olen löytänyt ympärilleni ihmisiä, joiden kanssa pohtia ja keskustella, myös täällä blogissa. ”Päänsisäisen kohinan” purkamiseen perustamani blogi on ollut sitä, mitä halusinkin. Vuonna 2016 tämä blogi olkoon entistäkin aktiivisempi ja monipuolisempi! 

…tunsin myös voimakkaammin olevani ns. oikealla uralla, vaikka määränpäästä ei olekaan tietoa. Olen rohkeampi ja itsevarmempi. Minulla on vahva tunne siitä, että vuodesta 2016 tulee näillä eväillä vielä siistimpi!

 

Olisi hauska kuulla, mikä teitä on erityisesti liikuttanut vuonna 2015!

Hyvää ja innostunutta uutta vuotta 2016!

Kommentit (2)
  1. humpuukiheikki
    31.12.2015, 10:50

    Kiva postaus. Tulen ehdottomasti seuraamaan ja kommentoimaan blogiasi myös tulevana vuonna!

    Olkoon alkava vuosi vielä edeltäjäänsä antoisampi!

    1. Kiitos kivasta kommentista! Antoisaa tulevaa vuotta myös sinne, keskustelu jatkukoon kommenttiosiossa myös ensi vuonna!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *