Kiitos ja tervetuloa!

image1.PNG

Tässä todella hienosti muokatussa kuvassa supertyytyväinen bloggaaja (vitsi, en vieläkään osaa käyttää sitä sanaa) lähettää teille paljon kiitoksia!

 

Kävelin viime torstaina illalla kotiin töistä, vähän väsyneenä ja hampaita kiristellen. Ruttopuiston kohdalla havahduin siihen, että ilta oli aika kaunis, tähtiäkin näkyi. Juuri kun käänsin katseeni taivaalle, yli lensi lähdenlento. Tuntui, kuin kaikki viime päivinä tuntemani stressi olisi kadonnut siltä istumalta. Se oli ehkä juuri sellainen vähän liiankin elokuvallinen hetki, jolloin olisi tehnyt mieli kysyä universumilta ”Ootko nyt ihan tosissasi?”, mutta juuri sillä hetkellä se oli kaikki mitä tarvitsin. En ole taikauskoinen, mutta silloin tuli voimakkaasti sellainen tunne, että kaikki järjestyy kyllä.

Heti seuraavana päivänä sähköpostiin oli kilahtanut postia Lilyn toimitukselta: blogini saisi toimituksen suosituksen! En todellakaan osannut odottaa tätä ja olen todella, todella onnellinen asiasta. Olen kirjoittanut tätä blogia vasta pari kuukautta, enkä olisi ikinä uskonut, että tänne löytää tuttujen lisäksi muitakin. KIITOS siis kaikille te tutut ja tuntemattomat, jotka olette juttujani lukeneet, tykänneet ja kommentoineet. Teidän ansiostanne tämä on erityisen kivaa. 

 

Lämpimästi tervetuloa myös kaikki mahdolliset uudet lukijat, kiva että löysitte tienne tänne! Harharetkiä ei asetu mukavasti mihinkään blogikategoriaan, mutta innostun loputtomasti kulttuurista, politiikasta, feminismistä, asenteista, arvoista ja kulutusvalinnoista. Haluan kyseenalaistaa, mutta yrittää tarkastella asioita monelta kantilta. Mielipidejuttujen lisäksi kirjoitan havaintoja yhteiskunnasta ympärillämme tai asioista, joista tykkään. Luultavasti täällä on jatkossakin enemmän tekstiä kuin kuvia ja maailman tarkastelua kriittisten lasien läpi. Saa nähdä mihin suuntaan Harharetkiä kehittyy, elämme jännittäviä aikoja!

Tästä on hyvä jatkaa!

Kommentit (6)
  1. JEE! Tää oli ansaittu 🙂

    1. Ihana, kiitos!! 🙂

  2. Ihanaa että bloggaat juuri Lilyssä!

    1. Täällä on loistava yhteisö! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *