Neljä syytä valita värikäs takki

Piipahdin eilen hetken päähänpistosta lempikauppaani UFF:lle. Monien mielestä siellä on lähinnä haisevia rättejä (osittain totta) ja 80-lukua henkivää neonväristä polyesteria (erittäin totta), mutta on siellä aarteitakin. Monet pöhköimmät vaatteeni, kuten vaikka leveät glitterhousut tai kirjavan hapsutakin, olen löytänyt juuri UFF:lta. Siellä tuntee todellista löytämisen riemua, jos joskus onnistuu kahden nukkavierun paitulin välistä löytämään jotain hauskaa.

Kuten nyt vaikka tämän ihan kreisin, sähkönsinisen villakangastakin!

image.jpeg

Seuraavaksi kuumin kuvauspaikka muotiblogirintamalla on taatusti Itä-Pasila. Betonia riittää! 

Maailmassa on varmaan vain pariisilaisten lisäksi porukka, joka rakastaa mustaa yhtä paljon: suomalaiset. Kun päivänvalo joulukuussa on lähinnä kiva mauste, kannattaisi kuitenkin harkita jotain muuta. Tädilläni on neonpinkki tekoturkki, olkoon se jonkinlainen tavoitetila!

1. Takkisi löytyy naulakosta

Tiedättehän sen pikkujoulujuhlien tai työpaikan naulakon, jossa on vain mustia villakangastakkeja? No, leopardikuvioinen takki on taatusti helpompi erottaa. Hyvästi harmin kyyneleet, kun joku muu juhlavieras onkin lähtenyt takkisi yllään!

2. Et katoa väkijoukkoon

Jos pukeudut kirkkaanpunaiseen, sinut taatusti erottaa Stockan Herkussa jouluostoksilla taivaltavasta kansasta. Jotenkin sitä vasta keväällä huomaa, että tosiaan, ihmisethän näyttävät yhdenmukaisten kerrosten alla oikeasti erilaisilta. Miksi eivät siis talvellakin?

3. Harmaa villapaitakin muuttuu kiinnostavammaksi

Jos takkisi on, no, vaikka se pinkki tekoturkki, ei ainakaan tarvitse yrittää muulla vaaterintamalla. Ellei sitten halua pukea sen kaveriksi printtihousuja, mikä on ehdottoman kannatettavaa.

4. Talvi tuntuu asteen kivemmalta

Suomen talvi on usein kuin vähän liian pitkäksi venynyt, kiusallinen vitsi: aluksi naurattaa, mutta pian olisit jo valmis maksamaan siitä, että se olisi mahdollisimman pian ohi. Väri on se tyyppi, joka seivaa tilanteen juuri oikeaan aikaan. 

Värikkäät vaatteet eivät tietenkään ole mikään materialisoitunut tsemppilause, mutta kyllä se kummasti piristää. Muiden kivojen asioiden lisäksi.

Väriä maanantaihinne!

Oikeasti pukeudun noin 90 prosenttia ajasta siihen mustaan takkiin.

Lue lisää tyylistä:

Oodi Suomi-chicille!

4 x kirppisvinkki

Kommentit (16)
  1. NNo ehkä se on vaan kevyttoppatakki mutta violetti nyt kuitenkin ;D

  2. Haha, mulla on kirkkaan violetti umbron untuvatakki, hyvässä lykyssä yhdistän siihen kirkaanpunaisen neulehuivin. Sitten mulla on maastonvihreä parkatakki, tai mitä ne on? Oli mulla punainen villakangastakkikin, mutta siihen en enää mahdu.. jaa ja sitten ois sellainen nilkkapitkä a-linjainen tumman sininen villakangastakkikin, äidin vanha. Musta toppatakki mulla oli ehkä ala-asteella, että on meitäkin, jotka ei tota mustaa oikein tunne omakseen 😀

    1. Oli pakko ihan pysähtyä lukemaan, että olihan se kirkkaan violetti umbron untuvatakki. Kuulostaa ihan täydelliseltä!

      Äitien ja mummojen vanhat villakangastakit on kyllä parhaita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *